Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria bankare e Sishel | Kompania e Seychelles me llogari bankare

Seychelles Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Bankat tona të rekomanduara karakterizohen nga efikasiteti i lartë i transaksioneve
  • Merrni detajet bankare të llogarisë së hapur në kohën e duhur.
  • Procedurë transparente dhe e drejtpërdrejtë
  • Tarifa e rishikimit të aplikimit nuk kërkohet.
  • Ekzekutivi ynë me përvojë shumë i lartë i bankës mund t'ju ndihmojë të hapni një llogari bankare si në bankën e tanishme ashtu edhe në atë të largët

Llogaria bankare në det të hapur të Seychelles

Seychelles është një ishull i vogël i vendosur në Oqeanin Indian, kryeqyteti dhe qendra administrative e shtetit është e vendosur në ishullin më të madh të Mahé. Juridiksioni është hapur për shumë lloje të biznesit që kur shteti ka fituar pavarësinë dhe privatësinë e tij, veçanërisht sektorin e shërbimeve financiare. Në ditët e sotme, tiparet e vendit janë të zhvilluara mirë dhe mjaft të besueshme, hapja e një llogarie bankare për formimin tuaj të Sishelit është një zgjidhje e përshtatshme dhe e dobishme për bizneset ndërkombëtare.

Hapni Llogari Bankare në Sishel

Krijoni kompani në Seychelles

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US