Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Pse të përfshihet një kompani në Seychelles?

Koha e azhurnuar: 08 Jan, 2019, 11:40 (UTC+08:00)

Me numrin e vëllimeve të reja të inkorporimit që rriten vazhdimisht nga dita në ditë, Seychelles tani njihet si një nga juridiksionet më konkurruese dhe më të njohura të parajsës së taksave midis profesionistëve në det të hapur

Pse përfshihen në Seychelles?

bashkësia. Ka shumë arsye që i sjellin Seychelles në pozicionin udhëheqës të parajsës së taksave në det të rajonit të Oqeanit Indian. Dhe qëllimi kryesor i këtij artikulli është t'ju informojë disa nga avantazhet më të dobishme të fillimit të një korporate të Kompanisë Seychelles.

E para është sistemi i taksave zero. Bazuar në përkufizimin e ligjit të Seychelles, ky vend nuk i nënshtrohet asnjë tatimi ose detyrimi mbi të ardhurat ose fitimet; Asnjë tatim ose tatim absolut minimal mbi fitimet dhe fitimet e kapitalit. Me fjalë të tjera, një Seychelles IBC është një korporatë në det të hapur pa taksa. Sidoqoftë, për t'u konsideruar si një IBC e Seychelles, më poshtë janë disa kërkesa për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm:

  • Ju nuk mund të mbani biznes as të zotëroni prona ose pasuri të paluajtshme në Sishel
  • Bankar, besim, sigurim ose biznes i agjentëve të regjistruar nuk mund të lejohen pa licencë dhe leje të veçantë.

Lexo më shumë: Të bësh biznes në Seychelles

Meqenëse Seychelles nuk miraton të bashkohet me ndonjë marrëveshje për ndarjen e informacionit me kombe ose organizata të tjera të huaja me qëllim shkëmbimin e ndihmës financiare, konfidencialiteti i drejtorit të kompanisë, aksionarit dhe pronarëve përfitues nuk janë zbuluar si pjesë e të dhënave publike. Dokumentet e vetme të Seychelles IBC që mund të shfaqen në regjistrin publik janë Memorandumi i Shoqatës dhe Artikujt e Shoqatës. Sidoqoftë, nuk ka nevojë të shqetësohemi sepse këto lloj dokumentesh nuk kombinojnë ndonjë informacion të treguar për drejtorët / aksionarët aktualë ose pronarët përfitues të kompanisë.

Përveç kësaj, dy nga arsyet që i bëjnë Seychelles të bëhen një mundësi tërheqëse janë tarifa e përballueshme e formimit dhe asnjë detyrim për të bërë ndonjë raport vjetor të dosjeve.

Me vetëm 889 dollarë amerikanë dhe normalisht 2 ditë pune për të vazhduar, ju mund të jeni gati për të bërë biznes.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US