Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të krijoni një kompani në det të hapur në Seychelles | IBC

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

 • Ekipi ynë këshillues do t'ju këshillojë llojin e mjaftueshëm të kompanisë Seychelles që përshtatet me aktivitetin tuaj të biznesit
 • Ekipi këshillues do të kontrollojë emrin e kompanisë për një kompani të re. Ekzistojnë disa rregullore në lidhje me emrin, të cilat nuk do të regjistrohen nëse
  • është identike me emrin me të cilin një kompani tjetër është regjistruar sipas Aktit të Seychelles;
  • është aq i ngjashëm me emrin nën të cilin një kompani tjetër është regjistruar sipas Aktit të Seychelles që përdorimi i emrit, sipas mendimit të Sekretarit, do të ngatërrojë ose mashtrojë
  • përfshin një fjalë, frazë ose shkurtim të ndaluar si Banka, Shoqëria e Ndërtimit, Dhoma e Tregtisë, Çertifikuar,, Bashkëpunim, Bashkim Kredie, Qeveria, Licencim, Komunë, Parlament, Polici, Mbretërore, Tribunal, Bursë, ose një fjalë ose shkurtim që përcjell një kuptim i ngjashëm
  • përfshin një fjalë, frazë ose shkurtim të kufizuar si Linjë Ajrore, Siguri, Bitcoin, Bureau de Change, Kazino, Bamirësi, Kolegj, Këshill, Fondacion, Fond, Kumar, Lojëra të Fatit, Spital, Sigurim, Sigurues, Lotari, Ushtarak, përveç nëse është dhënë pëlqimi paraprak me shkrim përdorimit të fjalës, frazës ose shkurtesës i është dhënë nga Sekretari dhe çdo organ tjetër rregullator, pëlqimi i të cilit kërkohet sipas ligjit të Sishel
  • sipas mendimit të regjistruesit:
   • sugjeron ose llogaritet të sugjerojë patronazhin ose ndonjë lidhje me qeverinë e Seychelles ose qeverinë e ndonjë vendi tjetër; ose
   • është në çdo mënyrë ofenduese, mashtruese, e kundërshtueshme ose në kundërshtim me politikën publike ose me interesin publik.
  • Ju do të keni informacionin për detyrimin e Seychelles, politikën e taksimit, vitin financiar për kompaninë tuaj Seychelles.
Hapi 2
Your Seychelles company details

Detajet e kompanisë tuaj Seychelles:

 • Ne kemi nevojë për informacione të drejtorit të kompanisë suaj, aksioner, së bashku me raportin e aksioneve.
 • Zgjidhni shërbimet e rekomanduara për kompaninë tuaj Seychelles:
  • Llogari bankare: Ju mund të arrini llogari bankare në shumë banka në botë me entitetin Seychelles. Ju mund të zgjidhni shumicën e opsioneve të bankës në listë (përveç Emirateve të Bashkuara Arabe, Zvicrës, Hong Kong).
  • Shërbimet e të nominuarve: Përdorimi i shërbimeve të të nominuarit në mënyrë që informacioni i të nominuarit të shfaqet në faqen e internetit të Regjistrimit të Kompanisë.
  • Zyra e shërbimit: Zgjidhni juridiksionin tuaj të preferuar për adresën e Shërbimit. Ju mund të keni shumë adresa Shërbimi në të gjithë botën.
  • IP dhe Markë Tregtare: Ju mund të regjistroni Pronën Intelektuale në të gjithë juridiksionin me njësinë e Belize.
  • Llogaria tregtare: ky shërbim do të përmbushet pasi të aktivizohet llogaria bankare e korporatës.
  • Kontabiliteti: Kjo nuk është e detyrueshme nëse biznesi po zhvillon jashtë Seychelles. Do të jetë e nevojshme nëse ndërmarrja zhvillon biznes në Seychelles.
 • Koha e përpunimit: Mund të zgjidhni nëse zgjidhni 2 periudha kohore në varësi të urgjencës së kërkesës suaj. Brenda orës së punës pas qeverisë së Seychelles, ne mund t'ju ndihmojmë ta bëni atë më shpejt brenda 1 dite pune pasi të siguroni të gjitha dokumentet dhe informacionin e kërkuar.
Hapi 3
Payment for Your Favorite Seychelles Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të Seychelles

 • Ne pranojmë pagesa me mënyra të ndryshme. Visa / Master / Amex e cila do të pranohet.
 • Ju mund ta përpunoni pagesën duke përdorur Paypal.
 • Ju mund të transferoni te ne përmes llogarisë sonë ekzistuese. Ju mund të zgjidhni nëse do ta transferoni pagesën në llogarinë bankare që është shumë më e përshtatshme për ju. Toshtë e mundur të transferoheni përmes IBAN / SEPA nëse jetoni në Evropë. Përndryshe, SWIFT do të zgjasë nga 3 deri në 5 ditë.
Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Pas mbarimit të përfshirjes, ne do të ndërlidhim dokumentet e forta në adresën tuaj të konfirmuar duke përdorur DHL / TNT / FedEX. Koha e dorëzimit do të jetë nga 2 deri në 5 ditë pasi kompania juaj të përfshihet në varësi të adresës tuaj.
 • Ju jeni gati të bëni biznes me subjektin e ri juridik. Të gjitha shërbimet shtesë si hapja e llogarisë bankare, të nominuarit, zyra e shërbimit do të përmbushen pasi kompania të përfshihet.
Krijoni kompani në Seychelles

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US