Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Luxembourg Company Details

Detajet e Kompanisë suaj Luksemburgase

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Luxembourg Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar luksemburgase

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për regjistrimin e ndërmarrjes në Luksemburg
 • Skanimi i pasaportës së secilit aksionar / pronar përfitues dhe drejtor
 • Skanimi i Adresës Dëshmi e secilit drejtor dhe aksionar (mund të jetë shërbimi: gaz, ujë, energji elektrike ... faturë, e cila duhet të jetë në anglisht dhe jo më e vjetër se 3 muaj. Nëse nuk është në anglisht, kërkohet një përkthim i vërtetuar)
 • CV / CV personale

Kostoja e formimit të kompanisë Luksemburg

Nga

4800 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 10 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare

Kompania e Luksemburgut pranohet nga EPB në Pueto Rico, Bankat në Belize

* Përparësia e të pasurit biznes në Luksemburg:

 • Sigurimi i privatësisë për investitorët
 • Llogari bankare me shumë monedha
 • E shkëlqyeshme për menaxhimin e aseteve

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC ofron një gamë të gjerë shërbimesh, nga kontabiliteti te planifikimi i taksave nga ekspertët tanë të industrisë "Përtej pritjeve dhe standardeve globale".

Shërbimet tona:

 1. Mbajtja e librave
 2. Përgatitja e llogarive vjetore nën Lux GAAP, SNRF dhe parime të tjera të kontabilitetit
 3. Konsolidimi i llogarive të grupeve.
 4. Llogaritja dhe / ose rishikimi i provizioneve tatimore
 5. Konsolidimi dhe optimizimi i taksave

Pse na zgjodhet ne:

 1. cilesi e larte
 2. ekspertiza përkatëse
 3. zgjidhje gjithëpërfshirëse

Përfitimet:

 1. minimizoni barrën tatimore
 2. arritjen e objektivave tuaja në peisazhin e sotëm global

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Llogaria tregtare e kompanisë luksemburgase pranohet nga PayCEC, Paypal, GlobalPay.
 • Aplikimi në bankën EPB në Pueto Rico, Bankat në Belize mbështetet për disa raste
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht standardet e sigurisë së të dhënave PCI DSS PCI përputhen
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Dëshironi të zgjeroni biznesin tuaj dhe të shikoni për më shumë mundësi, Zyra jonë e Shërbimeve planifikon këtu t'ju ndihmojë
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal
 • Ne mund t'i mbështesim ato shërbime për kompaninë Hollandeze me Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, MB.

Vendosja e ndërmarrjes në Luksemburg me karakteristikat kryesore

Soparfi Holding

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë)
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 2
Numri minimal i drejtorëve 3
Lejohen Drejtorët e Korporatave
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar
Sekretari i Kompanisë
Takime Lokale
Drejtorët / Aksionarët Lokalë
Regjistrime të arritshme nga publiku
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor
Llogaritë e audituara
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 4,800.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 3,900.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 4,700.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 3,900.00

SARL: Kompania private e kufizuar

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Private Limited / Sarl
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 15% deri në 30.000 EUR, 18% për tejkalimin e 30.000 EUR
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 10
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 12 500 EUR
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo (*)
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 8,700.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 3,800.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 8,600.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 3,800.00

Fusha e Shërbimeve

Soparfi Holding

 

S.A.R.L: Private Limited Company

 

Formularët e Vendosja e ndërmarrjes në Luksemburg

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Luksemburg Soparfi Karta e tarifës
PDF | 859.46 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:00 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Netherland Soparfi Incorporation

Luksemburg Soparfi Karta e tarifës Shkarko
Karta e Normës Tregtare të Luksemburgut
PDF | 849.19 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:00 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për inkorporimin tregtar të Hollandës

Karta e Normës Tregtare të Luksemburgut Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Vendosja e ndërmarrjes në Luksemburg Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US