Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Luksemburgu

Llogari bankare

Llogari bankare

Kompania e Luksemburgut pranohet nga EPB në Pueto Rico, Bankat në Belize

* Përparësia e të pasurit biznes në Luksemburg:

 • Sigurimi i privatësisë për investitorët
 • Llogari bankare me shumë monedha
 • E shkëlqyeshme për menaxhimin e aseteve

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC ofron një gamë të gjerë shërbimesh, nga kontabiliteti te planifikimi i taksave nga ekspertët tanë të industrisë "Përtej pritjeve dhe standardeve globale".

Shërbimet tona:

 1. Mbajtja e librave
 2. Përgatitja e llogarive vjetore nën Lux GAAP, SNRF dhe parime të tjera të kontabilitetit
 3. Konsolidimi i llogarive të grupeve.
 4. Llogaritja dhe / ose rishikimi i provizioneve tatimore
 5. Konsolidimi dhe optimizimi i taksave

Pse na zgjodhet ne:

 1. cilesi e larte
 2. ekspertiza përkatëse
 3. zgjidhje gjithëpërfshirëse

Përfitimet:

 1. minimizoni barrën tatimore
 2. arritjen e objektivave tuaja në peisazhin e sotëm global

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Llogaria tregtare e kompanisë luksemburgase pranohet nga PayCEC, Paypal, GlobalPay.
 • Aplikimi në bankën EPB në Pueto Rico, Bankat në Belize mbështetet për disa raste
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht standardet e sigurisë së të dhënave PCI DSS PCI përputhen
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Dëshironi të zgjeroni biznesin tuaj dhe të shikoni për më shumë mundësi, Zyra jonë e Shërbimeve planifikon këtu t'ju ndihmojë
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal
 • Ne mund t'i mbështesim ato shërbime për kompaninë Hollandeze me Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, MB.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US