Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni Llogari Bankare në det të hapur në Luksemburg | Nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapur të Luksemburgut

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Bankat në distancë me qendër në Luksemburg janë banka universale
  • Lehtësitë bankare janë konfidenciale si politika e bankave
  • Nuk ka ndonjë kërkesë minimale për kapital.
  • Nuk ka asnjë tarifë për aplikimin për rishikim.
  • Një llogari bankare mund të procedohet

Pasqyrë - Luksemburgu:

Luksemburgu është qendra e nivelit të lartë privat bankar në Zonën e Evropës dhe fondi i dytë më i madh në botë. Për shkak të stabilitetit të tij, orientimit inovativ, ndërkombëtar, vendi është një qendër ideale për investitorët privatë dhe institucionalë nga e gjithë bota. Për shkak të origjinës së saj si një Qendër Evropiane, vendi më pas u zhvillua dhe ka udhëhequr si një seri aktivitetesh të ngrohta dhe një qendër financiare e larmishme gjerësisht.

Karakteristikat kryesore të hapjes së një llogarie bankare në Luksemburg:

Krijuar kompani në Luksemburg

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US