Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria Tregtare e Luksemburgut Online | Nga 99 dollarë amerikanë

Tarifat e Llogarisë Tregtare të Luksemburgut

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Llogaria tregtare e kompanisë luksemburgase pranohet nga PayCEC, Paypal, GlobalPay.
 • Aplikimi në bankën EPB në Pueto Rico, Bankat në Belize mbështetet për disa raste
 • Metodat alternative të pagesës
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Kompanitë me bazë në Luksemburg kanë pak mundësi për të regjistruar një Llogari Tregtare. Por ai gëzon një Përjashtim nga të gjitha taksat lokale për të ardhurat e marra jashtë Luksemburgut, Niveli i lartë i mbrojtjes së privatësisë. PayCEC jo vetëm që ka një rrjet të madh të Partnerëve të Zgjidhjeve të Pagesave për këtë juridiksion, por ne jemi gjithashtu të përkushtuar për t'i shërbyer dhe fuqizuar bizneset e Luksemburgut për t'u bashkuar me ekonominë ndërkombëtare nga Llogaria Tregtare nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, Paypal, GlobalPay

Kompanitë me bazë në Luksemburg kanë pak mundësi për të regjistruar një Llogari Tregtare. Por ai gëzon një Përjashtim nga të gjitha taksat lokale për të ardhurat e marra jashtë Luksemburgut, Niveli i lartë i mbrojtjes së privatësisë. PayCEC jo vetëm që ka një rrjet të madh të Partnerëve të Zgjidhjeve të Pagesave për këtë juridiksion, por ne jemi gjithashtu të përkushtuar për t'i shërbyer dhe fuqizuar bizneset e Luksemburgut për t'u bashkuar me ekonominë ndërkombëtare nga Llogaria Tregtare nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, Paypal, GlobalPay

Karakteristikë

Rritni biznesin tuaj

Për t'u takuar me ritmin e shpejtë të Industrisë, marrja e vendimeve më të shpejta të biznesit në një mënyrë sigurie është e domosdoshme. PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni me lehtësi llogarinë tuaj në Luksemburg vetëm më pak se 5 minuta.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Një udhëzim do t'ju dërgohet për integrim të mëtejshëm në faqen tuaj të internetit. Mbështetja teknike është në dispozicion.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar formularin aktiv në internet.
 • Korporata e Pagesave Botërore do të bazohet në informacionin për t'ju mbështetur.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Me hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë tuaj bankare brenda pak ditësh.
  • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijuar kompani në Luksemburg

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US