Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Switzerland Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Zvicër

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Switzerland Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar zviceriane

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për formimin e ndërmarrjes Zvicër
 • Skanimi i pasaportës së secilit aksionar / pronar përfitues dhe drejtor
 • Skanimi i Adresës Dëshmi e secilit drejtor dhe aksionar (mund të jetë shërbimi: gaz, ujë, energji elektrike ... faturë, e cila duhet të jetë në anglisht dhe jo më e vjetër se 3 muaj. Nëse nuk është në anglisht, kërkohet një përkthim i vërtetuar)
 • Referencë bankare / Letër referimi nga një avokat ose një llogaritar i kualifikuar

Kostoja e formimit të ndërmarrjes zvicerane

Nga

3000 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 12 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogaria bankare zvicerane

Llogaria bankare zvicerane
 • Konfidencialiteti i klientit është një nga bazat e bankave zvicerane, një tipar që shpesh vlerësohet shumë nga klientët. Ligjet bankare zvicerane sigurojnë që asnjë informacion nuk mund të zbulohet nga bankat zvicerane për një palë të tretë - madje edhe një qeveri të huaj.
 • Bankat zvicerane kanë një reputacion për sigurimin e klientëve të tyre me ekspertizë dhe cilësi bankare të pashoqe.
 • Rreth një e treta e të gjitha fondeve në mbarë botën të mbajtura jashtë vendit të tyre të origjinës, zakonisht të referuara si fonde "në det të hapur", mbahen në Zvicër.
 • Në Zvicër, ne mund të ndihmojmë për hapjen e llogarisë bankare në CIM Banque.
 • CIM Banque ofron një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, € & $) si dhe me karta bankare në internet dhe karta debiti / krediti.
 • CIM Banque ofron IBAN, të cilin klienti mund të bëjë tela brenda SEPA më shpejt.
 • Përveç kësaj, CIM Banque lejon hapjen e një llogarie bankare të korporatave për disa kompani që kanë juridiksion në Hong Kong, Singapor ose MB.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC ofron shërbime nga ekspertët dhe profesionistët tanë të industrisë me kosto të ulët me mënyrën e të menduarit:
"Ofroni tarifën më të ulët për cilësinë më të mirë të shërbimit" / "Paguani tarifën më të ulët për cilësinë më të mirë të shërbimit"

Shërbimet tona:

 1. Llogaridhënia dhe përgatitja e llogarive ligjore
 2. Përputhuni me kërkesat e raportimit financiar sipas standardeve të ndryshme të raportimit (SNRF ose GAAP zvicerane)

Pse na zgjodhet ne:

 1. Duke punuar me kontabilistët tanë të autorizuar
 2. Duke iu përgjigjur pyetjeve brenda 24 orësh

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Kjo është zgjidhja ideale me kosto efektive për të rritur biznesin tuaj në mënyrë të zgjuar; është krijuar për biznese të reja që kërkojnë të krijojnë një prani profesionale në një qytet të ri të Zvicrës.

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Regjistrimi do të shmangë konflikte të ndryshme të cilat mund të shfaqen kur një kompani tjetër mund të përdorë të njëjtën shenjë ose një markë tregtare të ngjashme me atë që është regjistruar tashmë. Ju mund të përfitoni nga mbrojtja prej 10 vjetësh në Markën Tregtare në Zvicër. Mund të rinovohet me një afat të pacaktuar.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.
 • Të gjitha funksionet praktike të menaxhimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i IBC mbi bazën e një prokure.

Vendosni biznes në Zvicër me karakteristikat kryesore

Kompani me përgjegjësi të kufizuar

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit SH.PK
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 12% - 24%
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 12
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 20, 000 CHF
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 3,000.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 6,910.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 2,900.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 6,910.00

Korporata Stock

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Korporata Stock (ose AG)
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave I favorshëm
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 12
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 100,000 CHF
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë Jo
Takime Lokale po
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara Ndryshon
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 3,000.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 6,910.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 2,900.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 6,910.00

Pronësi e vetme

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Pronësi e vetme
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave I favorshëm
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 12
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde Nuk kërkon
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë Jo
Takime Lokale po
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 3,000.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 6,910.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 2,900.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 6,910.00

Fusha e Shërbimeve

Limited Liability Company

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përgatitja e dokumentit Yes
Adresa e Biznesit Zviceran (c / o) (Vjetore) Yes
Paketë kompanie Yes
Dokumentet e korrierit Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Regjistrin Tregtar Zviceran dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Statutet dhe emrat e të gjithë aksionarëve në Gazetën Tregtare Zvicerane Yes
Regjistri i Kompanisë Yes
Regjistrimi i TVSH-së Yes
Kontabiliteti për Startups Pro (Vjetor) Yes
Kthimi vjetor tatimor Yes
Tarifa e Noterisë Yes
Tarifa e regjistrit tregtar Yes

3. Drejtori lokal

Shërbimi Statusi
Kompanisë i kërkohet të caktojë të paktën një nga drejtorët duhet të ketë një Drejtor lokal i cili ose është rezident në Zvicër, ose është një shtetas Zviceran. Yes

Shënime: Nëse nuk mund të siguroni një drejtor lokal nga ana juaj, Offshore Company Corp mund të përmbushë këtë kërkesë ligjore.

Stock Corporation

 

Sole Proprietorship

 

Formularët e Vendosni biznes në Zvicër

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Karta e tarifave Switzerland LLC GmbH
PDF | 803.24 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Switzerland LLC GmbH

Karta e tarifave Switzerland LLC GmbH Shkarko
Zvicër - Pronësi e vetme - Kartë vlerësimi
PDF | 907.84 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:22 (UTC+08:00)

Zvicër - Pronësi e vetme - Kartë vlerësimi

Zvicër - Pronësi e vetme - Kartë vlerësimi Shkarko
Korporata Stock Stock e Zvicrës (AG) - Kartë vlerësimi
PDF | 887.62 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

Korporata Stock Stock e Zvicrës (AG) - Kartë vlerësimi

Korporata Stock Stock e Zvicrës (AG) - Kartë vlerësimi Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Vendosni biznes në Zvicër

1. Si të hapni një kompani në Zvicër? - Formimi i Kompanisë në det të hapur

Si të hapni një kompani në Zvicër?

Step 1 Formimi i Kompanisë në det të hapur të Zvicrës , fillimisht ekipi ynë i Menaxherëve të Marrëdhënieve do t'ju kërkojë Ju duhet të siguroni informacionin e hollësishëm të emrave dhe informacioneve të Aksionarit / Drejtorit. Ju mund të zgjidhni nivelin e shërbimeve që ju nevojiten, normal me 9 ditë pune ose 5 ditë pune në rast urgjence. Për më tepër, jepni propozimin emrat e ndërmarrjeve në mënyrë që të mund të kontrollojmë pranueshmërinë e emrit të kompanisë në sistemin e Regjistrit Tregtar të Zvicrës .

Lexoni më shumë: Llojet e ndërmarrjeve zvicerane

Step 2 Ju vendosni pagesën për tarifën e Shërbimit tonë dhe Tarifën zyrtare të Qeverisë së Zvicrës që kërkohet. Ne pranojmë pagesa me Kartë krediti / Debiti VisaVisaDiscoverAmerican , Paypal Paypal ose Transfer Transferimi në llogarinë tonë bankare HSBC HSBC bank account ( Udhëzimet e Pagesës ).

Step 3 Pas mbledhjes së informacionit të plotë nga ju, Offshore Company Corp do t'ju dërgojë një version dixhital (Certifikata e Inkorporimit në Zvicër , Regjistri i Aksionarit / Drejtorëve, Certifikata e Aksionit, Memorandumi i Shoqatës dhe Artikuj etj.) Përmes postës elektronike. Kompleti i plotë i kompanisë në det të hapur të Zvicrës do të ndërhyjë në adresën tuaj të banorit me shprehje (TNT, DHL ose UPS etj.).

Ju mund të hapni llogari bankare për kompaninë tuaj në juridiksione evropiane, Hong Kong, Singapor ose juridiksione të tjera të mbështetura në llogari bankare në det të hapur ! Ju jeni transferimi i parave ndërkombëtare të lirisë nën kompaninë tuaj në det të hapur.

Përfundoi formimi juaj i Kompanisë Zvicër , i gatshëm për të bërë biznes ndërkombëtar!

Lexo më shumë:

2. Cilat janë format më të shpeshta ligjore?

Llojet e ndërmarrjeve zvicerane: Format më të shpeshta ligjore janë:

 • Kompania me Përgjegjësi të Kufizuar në Zvicër (GmbH ose SARL) zakonisht formohet nga investitorë që hapin kompani të vogla dhe të mesme të cilat nuk mund të renditen në bursën zvicerane. Kjo lloj kompanie duhet të ketë aksionerë të cilët përmenden në dokumentet e kompanisë dhe shpallen në Regjistrin Tregtar. Kërkohet një kapital minimal prej 20,000 CHF për të formuar SARL
 • Korporata (AG ose SA) është e përshtatshme për të gjitha nevojat e biznesit dhe kërkesat e saj të thjeshta për transferimin e aksioneve e bëjnë atë një formë biznesi të përdorur gjerësisht. Aksionarët kanë përgjegjësi të kufizuar dhe mund të mbeten anonimë (ndryshe nga SARL). Korporata kërkon një kapital minimal më të madh se shoqëria me përgjegjësi të kufizuar (minimum 100,000 CHF me të paktën 20% të paguar në kohën e themelimit).

Lexo më shumë:

3. Po për taksën e korporatave në Zvicër?

Në Zvicër, taksat e korporatave vendosen në dy nivele: niveli federal dhe niveli kantonal / komunal;

 • Taksa federale ngarkohet me 8.5% të fitimit pas tatimit.
  • Në nivelin kantonal, fitimet tatohen me norma të ndryshme ndërmjet 6% deri 21%, në varësi të kantoneve individuale;
  • Si pasojë, tatimi efektiv i korporatës është zakonisht midis 12% dhe 24% ;
 • Kompanitë jorezidente i nënshtrohen taksës së korporatës mbi të ardhurat e krijuara në Zvicër nëse
  • i) ata janë partnerë të një biznesi në Zvicër ( Fillimi i një biznesi në Zvicër )
  • ii) të ketë qendra ose degë të përhershme në Zvicër dhe / ose
  • iii) kanë pronë lokale;
 • Kompanitë mbajtëse të Zvicrës gëzojnë përjashtime nga taksat në nivelin kantonal / komunal dhe paguajnë një taksë prej vetëm 7.8%.

Lexo më shumë

4. Fillimi i një kompanie në Zvicër - rregulloret duhet t'i di
 • Të gjithë GmbH dhe AG të listuara publikisht kanë nevojë të zbulojnë publikisht aksionarët e saj;
 • Ligjet anti-besim i ndalojnë firmat rezidente zvicerane të lidhin kontrata të cilat formojnë kartele ose monopole; Për çështjet e M&A, duhet të merret miratimi;
 • Zvicra mandaton shumicën e anëtarëve të bordit të një AG zvicerane që të jenë banorë ose shtetas;
 • Një AG Zvicerane mund të emetojë aksione të bartësit vetëm nëse i gjithë kapitali aksionar (110,000 dollarë amerikanë) është paguar plotësisht. Një Zvicër LLC (GmbH) nuk mund të emetojë aksione të bartësit;
 • Firma rezidente zvicerane duhet të sigurojë që një mbledhje e përgjithshme vjetore (AGM) të mbahet brenda 6 muajve nga fundi i vitit;
 • Firmat rezidente zvicerane duhet të paguajnë taksat e pagave për punonjësit e huaj që nuk mbajnë një qëndrim të përhershëm në vend.

Lexo më shumë:

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Vendosni biznes në Zvicër Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US