Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni llogari bankare në Zvicër | Llogari bankare në det të hapur të Zvicrës

Tarifat e llogarisë bankare zvicerane

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Shpejtë dhe efikas për të ekzekutuar një llogari bankare biznesi
  • Në mënyrë aktive parandaloni klientët tanë të udhëtojnë në Zvicër.
  • Përkrahni në mënyrë proaktive klientët në rastin e transaksionit fillestar të depozitës që kërkohet.
  • Mbështetni në mënyrë aktive klientët në rastin e transaksionit fillestar të depozitës që kërkohet.
  • Procedura është e drejtpërdrejtë

Bankat e Zvicrës:

Zvicra mbetet një nga qendrat më të njohura bankare dhe financiare të botës. Industria bankare përfaqëson mbi 266 banka të huaja, kombëtare dhe të rajonit. Dhe është një vend fenomenal për të mbledhur hua dhe kapital për të financuar projekte investimi. Bankat zvicerane janë renditur me të vërtetë si të 28-të më të mira në botë për lehtësinë e hyrjes në kredi. Shumë banka të Zvicrës preferojnë të operojnë në bazë të referimit, rrjedhimisht, për shkak të një llogarie të korporatës që është në dispozicion menjëherë pas formimit të një kompanie zvicerane, ne shpesh rekomandojmë klientët tanë të huaj të hapin korporatën e tyre zvicerane për të zvogëluar kontrollin e historikut të pajtueshmërisë.

Karakteristikat kryesore të llogarisë bankare në det të hapur të Zvicrës:

Krijuar kompani në Zvicër

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US