Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Zvicra

Llogaria bankare zvicerane

Llogaria bankare zvicerane
 • Konfidencialiteti i klientit është një nga bazat e bankave zvicerane, një tipar që shpesh vlerësohet shumë nga klientët. Ligjet bankare zvicerane sigurojnë që asnjë informacion nuk mund të zbulohet nga bankat zvicerane për një palë të tretë - madje edhe një qeveri të huaj.
 • Bankat zvicerane kanë një reputacion për sigurimin e klientëve të tyre me ekspertizë dhe cilësi bankare të pashoqe.
 • Rreth një e treta e të gjitha fondeve në mbarë botën të mbajtura jashtë vendit të tyre të origjinës, zakonisht të referuara si fonde "në det të hapur", mbahen në Zvicër.
 • Në Zvicër, ne mund të ndihmojmë për hapjen e llogarisë bankare në CIM Banque.
 • CIM Banque ofron një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, € & $) si dhe me karta bankare në internet dhe karta debiti / krediti.
 • CIM Banque ofron IBAN, të cilin klienti mund të bëjë tela brenda SEPA më shpejt.
 • Përveç kësaj, CIM Banque lejon hapjen e një llogarie bankare të korporatave për disa kompani që kanë juridiksion në Hong Kong, Singapor ose MB.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC ofron shërbime nga ekspertët dhe profesionistët tanë të industrisë me kosto të ulët me mënyrën e të menduarit:
"Ofroni tarifën më të ulët për cilësinë më të mirë të shërbimit" / "Paguani tarifën më të ulët për cilësinë më të mirë të shërbimit"

Shërbimet tona:

 1. Llogaridhënia dhe përgatitja e llogarive ligjore
 2. Përputhuni me kërkesat e raportimit financiar sipas standardeve të ndryshme të raportimit (SNRF ose GAAP zvicerane)

Pse na zgjodhet ne:

 1. Duke punuar me kontabilistët tanë të autorizuar
 2. Duke iu përgjigjur pyetjeve brenda 24 orësh

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Kjo është zgjidhja ideale me kosto efektive për të rritur biznesin tuaj në mënyrë të zgjuar; është krijuar për biznese të reja që kërkojnë të krijojnë një prani profesionale në një qytet të ri të Zvicrës.

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Regjistrimi do të shmangë konflikte të ndryshme të cilat mund të shfaqen kur një kompani tjetër mund të përdorë të njëjtën shenjë ose një markë tregtare të ngjashme me atë që është regjistruar tashmë. Ju mund të përfitoni nga mbrojtja prej 10 vjetësh në Markën Tregtare në Zvicër. Mund të rinovohet me një afat të pacaktuar.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.
 • Të gjitha funksionet praktike të menaxhimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i IBC mbi bazën e një prokure.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US