Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Zyra e Shërbimit në Zvicër (Zvicër) | Zyra virtuale, Salla e takimeve

Tarifat e Zyrës së Shërbuar nga Zvicra

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
  • Kosto konkurruese
  • Mobiluar dhe pajisur plotësisht
  • Hapësira pune të dedikuara, private ose të përbashkëta
  • Mbështetni rritjen e biznesit tuaj

Planet tona të zyrës në Hong Kong (ose Singapor, Mbretëri e Bashkuar, etj.) Janë një zgjidhje me kosto efektive për të rritur biznesin tuaj në një mënyrë të zgjuar. Ato janë krijuar për bizneset që kërkojnë të krijojnë një prani profesionale në një vend tjetër përveç vendit ku është regjistruar kompania.

Ekzistojnë 4 lloje të planeve të zyrave për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

1. Me Zyrën Virtuale, Kompania juaj Zviceriane mund të marrë përfitimet si më poshtë:

2. Me Planin e Dedikuar të Zyrës, Kompania juaj Zviceriane do të kursejë kosto sepse ju paguani vetëm për hapësirën kur ju nevojitet.

3. Plani i Bashkëpunimit ju bën të shikoni punën në një dritë krejt tjetër. Ju mund të shijoni hapësirën profesionale të punës në vendndodhjen prestigjioze qendrore. Ju do të qëndroni të lidhur dhe në internet falas me rrjetin me shpejtësi të lartë wifi dhe peer-2-peer. Përveç kësaj, kafeja dhe çaji mund ta bëjnë kohën tuaj të punës këtu më të rehatshme.

4. Kur kërkon punë ballë për ballë, Salla jonë e takimeve mund të jetë një zgjidhje e dobishme për Kompaninë tuaj Zviceriane. Ju do të përjetoni një hapësirë profesionale për të punuar me partnerët ose klientët tuaj me sallën tonë të mbledhjeve më të fundit.

Lehtë për të marrë një plan zyre dhe për të shijuar shërbimet profesionale. Pra, le të fillojmë tani!

Orari i tarifave:

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159
6 muaj 149
12 muaj 136
Krijuar kompani në Zvicër

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US