Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Rreth One IBC Sàrl - Zvicër

Koha e azhurnuar: 09 Jan, 2019, 16:32 (UTC+08:00)

E vendosur në një nga qendrat kryesore financiare ndërkombëtare në botë, zyra jonë zvicerane ka grumbulluar një përvojë të madhe ekspertizash në përfshirjen e ndërmarrjeve ndërkombëtare, ndërmarrjet me bazë në Zvicër dhe strukturat me shumë nivele me bazë Zviceriane.

Zvicra administron pothuajse 35% të fondeve ndërkombëtare private dhe institucionale dhe është e njohur për stabilitetin e saj politik, ekonomik dhe shoqëror.

About One IBC Sàrl - Switzerland

Kjo zyrë është e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të personalizuara për ndërmarrjet dhe sipërmarrësit - duke ofruar zgjidhje që kërkojnë të forcojnë praninë tuaj ndërkombëtare dhe të ofrojnë struktura të arsyeshme të korporatave dhe planifikim të korporatave.

Klientët sigurohen për një ekip të orientuar drejt shërbimeve që kanë një kuptim të thellë të ndërlikimeve të kësaj fushe tepër të specializuar. Ne kemi si ekspertizën për të vepruar në një kapacitet këshillues, ashtu edhe aftësinë për të përmbushur menaxhimin dhe detyrimet administrative të një zgjidhje zvicerane.

Nga zgjidhjet inpidual te projektet e mëdha globale, ne ofrojmë një sërë shërbimesh që mund të shkallëzohen për t'iu përshtatur madhësisë së çdo projekti. Ne e bazojmë ofrimin e shërbimit tonë në kërkesat tuaja. Ne jemi krenarë për marrëdhëniet afatgjata që kemi krijuar me klientët tanë - marrëdhënie të bazuara në besim të ndërsjellë dhe zgjidhje të personalizuara.

Fokusi i ekspertizës së Offshore Company Corp

 • Kompanitë Holding të Zvicrës
 • Kompanitë e Shërbimit Zviceran
 • Kompanitë Domiciliare Zvicerane
 • Kompanitë e përziera zvicerane
 • Kompanitë financiare zvicerane
 • Strukturat ndërkombëtare duke përdorur kompanitë zvicerane si një bllok ndërtimi
 • Pasuri të paluajtshme zvicerane
 • Zyrat e Familjes Zviceriane
 • Shërbime të Drejtorëve Profesionistë
 • Shërbimet e kontabilitetit, kontabilitetit dhe TVSH-së
 • Shërbimet e Zyrës
 • Menaxhimi Ndërkombëtar i Taksave - Pajtueshmëria, Strukturimi i Korporatave dhe Ristrukturimi
 • Shërbimet e Tregtimit Ndërkombëtar të Importit dhe Eksportit
 • Shërbimet e Financave të Tregtisë
 • Menaxhimi i Traktateve të Taksave të Dyfishta

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US