Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Pse të inkorporoni një kompani në Zvicër?

Koha e azhurnuar: 09 Jan, 2019, 16:22 (UTC+08:00)

Padyshim një nga vendet më tërheqëse në botë për të jetuar, Zvicra u ofron individëve jo vetëm disa nga standardet më të mira të jetesës në botë, por gjithashtu siguron një infrastrukturë të patejkalueshme për kompanitë që veprojnë në zonën më të madhe evropiane. Kjo është arsyeja e parë për të përfshirë një kompani në Zvicër.

Why Incorporate in Switzerland?

Përfitimet kryesore

 • Zvicra administron gati 35% të fondeve private dhe institucionale ndërkombëtare dhe është e njohur për stabilitetin e saj politik, ekonomik dhe shoqëror
 • Neutraliteti i kahershëm i Zvicrës ka çuar në statusin e saj si shtëpia e organizatave prestigjioze dhe kryesore si Kombet e Bashkuara dhe Kryqi i Kuq
 • E bukur dhe e qëndrueshme, me qëndrueshmëri të qëndrueshme, me zgjedhjen tuaj të shërbimeve financiare të klasit të parë, Zvicra ofron një mundësi shumë tërheqëse për shtëpinë e dytë për individët që kërkojnë të ri-vendosin biznesin e tyre dhe të zhvendosin familjet e tyre
 • Zvicra është gjithashtu një nga vendet më të sigurta në botë. Njerëzit zviceranë po i binden një faji, duke e bërë edhe praninë minimale të policisë të tepërt. Një studim i fundit gjithashtu renditi vendin midis atyre me nivelin më të ulët të korrupsionit në botë.

Lexoni më shumë: Si të krijoni një kompani në Zvicër

Shërbimet e Ofruara në Zvicër

 • Përfshirja, strukturimi dhe menaxhimi i ndërmarrjeve zvicerane
 • Administrata e përditshme e ndërmarrjes, përfshirë menaxhimin e TVSH-së, shërbimet e kontabilitetit dhe mbajtjes së kontabilitetit
 • Strukturimi ndërkombëtar duke përdorur kompanitë zvicerane si një bllok ndërtimi
 • Planifikimi dhe menaxhimi i traktatit të taksave të dyfishta
 • Shërbimet e besuar të Zvicrës
 • Pasuri të paluajtshme zvicerane
 • Zyrat e familjes zvicerane
 • Shërbimet e Mbështetjes së Biznesit të Zvicrës për klientët që dëshirojnë të krijojnë

Të gjitha zyrat tona mund të ofrojnë shërbime në lidhje me Zvicrën përmes Zyrës tonë Zvicerane.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US