Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë. Ne kontrollojmë përshtatshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse është e nevojshme.

Hapi 2
Your Vietnam Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Vietnami

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Vietnam Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të Vietnamit

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t’i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t’ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për përfshirjen e ndërmarrjes Vietnami
 • Skanimi i pasaportës së noterizuar;
 • Skanimi i vërtetimit të adresës së noterizuar (fatura e shërbimeve siç janë gazi, uji, fatura e energjisë elektrike). Për dokumente jo-vietnameze: legalizimi, përktheni në vietnamisht, vërtetoni përkthimin. Për dokumentet vietnameze: vërtetoni kopjen e vërtetë.

Tarifat e regjistrimit të ndërmarrjeve në Vietnam

Nga

499 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 10 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Ekspertët tanë të Bankave do t'ju ndihmojnë të hapni një llogari bankare në Vietnam.
 • Garantoni 100% të suksesshme llogari të hapur bankare të korporatave në Vietnam.
 • Ju ndihmojmë të optimizoni probabilitetin e miratimit të llogarisë bankare të korporatave.
 • Kompanitë rezidente dhe jorezidente mund të mbajnë llogari bankare ndërkombëtare të korporatave në çdo monedhë.
 • Shumica e bankave ndërkombëtare dhe disa lokale ofrojnë një gamë të shkëlqyer të korporatave.

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Investitorët ndërkombëtarë janë të detyruar të marrin një Certifikatë të Regjistrimit të Investimeve (IRC) nga Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve (DPI).
 • Një Certifikatë e Regjistrimit të Biznesit (BRC), shpesh e referuar si Certifikatë e Regjistrimit të Ndërmarrjes (ERC), është dokumenti i dytë i detyrueshëm që merret gjatë procedurës së regjistrimit.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi
 • Me njohuri dhe përvojë të gjerë të praktikës ndërkombëtare në Hongkong, Singapor, SHBA, Zvicër, Vietnam, dhe praktikat lokale të taksimit.
 • Ne u sjellim klientëve tanë avantazhet e praktikës sonë më të mirë të komplimenteve dhe strategjive më efektive.
 • Duke qenë të specializuar, ne u sigurojmë klientëve tanë mendime gjithëpërfshirëse me rekomandime / zgjidhje efektive pragmatike për të optimizuar strategjitë e tyre të taksave dhe pajtueshmërisë në Vietnam.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Ju mbështesin të paraqisni një aplikacion.
 • Regjistrimi i markës tregtare do të publikohet vetëm nga Zyra Kombëtare e Pronës Intelektuale të Vietnamit (NOIP Vietnam).
 • Procedura zgjat nga 6 deri në 9 muaj.
 • Regjistrimi i markës tregtare në Vietnam është i vlefshëm për 10 vjet nga data e depozitimit.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Arka e thjeshtë dhe e thjeshtë
 • Siguri e lartë me Tokenizimin e të Dhënave dhe Mjetet e Siguruara
 • Vëllim më i mirë i shitjes me Terminalin Virtual të ofruar
 • Flukse pagese të patëmetë për kompanitë me bazë në Vietnam
 • Jo më dokumente dhe procedura konfuze të pajtueshmërisë së PCI

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Drejtori / aksionari ynë i nominuar profesional ju ndihmon të përmbushni kërkesat lokale ligjore.
 • Menaxhimi i pasurisë tuaj në një nivel të lartë.
 • Mbrojtja e identitetit tuaj nga dokumentet e kompanisë dhe me të dhënat e Qeverisë.
 • Mbajtja e informacionit tuaj konfidencial brenda strukturës së kompanisë tuaj dhe Qeverisë.
 • Kontrolloni plotësisht aktivitetet e kompanisë suaj përmes Prokurës (POA) dhe Deklaratës së Mirëbesimit (DOT).

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Gati për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër? Bëni hapin e parë duke pasur Zyrën e Shërbimit në zemër të Qarkut të Biznesit të Qendrës Vietnamit. Këto shërbime rrit reputacionin dhe besueshmërinë e kompanisë tuaj duke siguruar një adresë dhe numër telefoni në Vietnam.

 • Adresa prestigjioze e biznesit në qendër të qytetit
 • Rrit reputacionin dhe besueshmërinë e kompanisë tuaj në Vietnam
 • Trajtime profesionale të thirrjeve
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës

Kompania në det të hapur në Vietnam me karakteristikat kryesore

Tërësisht në pronësi të LLC (100% kompani në pronësi të huaj në Vietnam)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit SHPK tërësisht në pronësi të huaj
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 20%
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Ligji për ndërmarrjet
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 10 ditë pune
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 10,000 dollarë
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Kërkohet Drejtori Lokal. Aksionarët lokalë nuk kërkohet
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 499.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 199.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 0.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 199.00

Pjesërisht LLC me pronësi të huaj (Kompania e sipërmarrjeve të përbashkëta në Vietnam)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Pjesërisht LLC në pronësi të huaj
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 20%
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Ligji për ndërmarrjet
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 10 ditë pune
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 dollarë
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 399.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 199.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 0.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 199.00

Formularët e Kompania në det të hapur në Vietnam

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Kartelë me tarifë LLC Vietnam plotësisht në pronësi të huaj
PDF | 620.63 kB | Koha e azhurnuar: 21 Apr, 2020, 17:39 (UTC+08:00)

Kartelë me tarifë LLC Vietnam plotësisht në pronësi të huaj

Kartelë me tarifë LLC Vietnam plotësisht në pronësi të huaj Shkarko
Vietnam Pjesërisht pronë e huaj Kartë tarifash LLC
PDF | 518.07 kB | Koha e azhurnuar: 21 Apr, 2020, 18:02 (UTC+08:00)

Vietnam Pjesërisht pronë e huaj Kartë tarifash LLC

Vietnam Pjesërisht pronë e huaj Kartë tarifash LLC Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania në det të hapur në Vietnam

1. Si mund të regjistroj një kompani në Vietnam nëse jam i huaj?

Të huajt lejohen të regjistrojnë kompaninë e tyre në Vietnam për fillimin e një biznesi.

Në shumicën e industrive, ata mund të zotërojnë 100% të aksioneve të biznesit të tyre . Në disa industri të zgjedhura, regjistrimi i ndërmarrjes në Vietnam lejohet vetëm në një marrëveshje të sipërmarrjes së përbashkët me një aksioner individual ose korporatës vietnameze.

Një specialist i regjistrimit të ndërmarrjes Vietnam i One IBC' do t'ju këshillojë në lidhje me nevojën për një partner të përbashkët.

Lexo më shumë:

2. A ndryshon regjistrimi i një biznesi në Vietnam nga regjistrimi i një biznesi të huaj?

Po. në shumë mënyra.

Të huajve që regjistrojnë një biznes të ri në Vietnam u kërkohet veçanërisht të hapin një llogari kapitali në vend, të cilin do të duhet të përdorin në të tjera për të injektuar kapitalin aksionar të kompanisë së tyre.

Lexo më shumë: Hapi i parë në krijimin e një kompanie në Vietnam

3. Për të realizuar një projekt investimi në Vietnam në formën WFOE ose JV, a duhet një investitor të krijojë një njësi juridike vietnameze?

Jo domosdoshmërisht. Një investitor i huaj mund të krijojë një person të ri juridik si një ndërmarrje tërësisht në pronësi të huaj ("WFOE") ose si një JV (dhe të kontribuojë kapital për këtë njësi ekonomike): në këtë rast, një investitor duhet të aplikojë të dy për një çertifikatë të regjistrimit të investimeve ( "IRC") dhe një çertifikatë e regjistrimit të ndërmarrjes ("ERC"), e cila më parë quhej çertifikatë e regjistrimit të biznesit ("BRC"). Një investitor i huaj gjithashtu mund të kontribuojë me kapital në një entitet juridik ekzistues në Vietnam, i cili nuk kërkon lëshimin e një IRC ose ERC.

Kështu, në lidhje me investitorët e huaj që kryejnë projektin e tyre të parë në Vietnam, përfshirja e subjektit juridik Vietnamez zhvillohet njëkohësisht me licencimin e projektit të tyre të parë. Me fjalë të tjera, një investitor i huaj nuk mund të përfshijë një person juridik pa një projekt. Sidoqoftë, pas projektit të parë, një investitor mund të kryejë projekte shtesë ose duke përdorur personin juridik të themeluar ose duke ngritur një entitet të ri.

Lexo më shumë:

4. Cilat lloje të personave juridikë Vietnamezë janë në dispozicion?

Një investitor i huaj (ashtu si një investitor vendas) mund të zgjedhë një nga personat juridikë vijues vietnamezë për të kryer një projekt:

 • Një kompani me përgjegjësi të kufizuar ("LLC"), në formën e një SHPK-je me një anëtar të vetëm ("SLLC") ose një SHPK me dy ose më shumë (deri në maksimum 50) anëtarë ("MLLC").
 • Një shoqëri aksionare ose aksionare (“SHA”) e cila është një kompani me të paktën tre aksionarë, por pa numër maksimal të aksionarëve.
 • Një ortakëri e përgjithshme ose një ortakëri me përgjegjësi të kufizuar.
 • Një ndërmarrje private (e ngjashme me një ndërmarrje të vetme).

Lexo më shumë:

5. Cilët faktorë duhet të marrë parasysh një investitor i huaj për të vendosur nëse do të zgjedhë një JV (LLC pjesërisht në pronësi të huaj (Kompania e sipërmarrjeve të përbashkëta Vietnami)?

Dy faktorët kryesorë që çojnë një investitor të huaj në zgjedhjen e një JV janë:

 • (i) disa sektorë biznesi në Vietnam kërkojnë një JV për të krijuar një prani tregtare në Vietnam; dhe
 • (ii) pala vietnameze ka një aset kyç, njohuri dhe njohuri lokale, ose faktorë të tjerë që e bëjnë JV zgjedhjen e preferuar.

Për shembull, në projektet e zhvillimit të pasurive të patundshme, pala vietnameze zakonisht ka të drejtat e përdorimit të tokës, të cilat me ligj nuk mund t'i transferohen drejtpërdrejt një investitori të huaj, por mund të kontribuojnë në një JV.

Lexo më shumë:

6. Cilat janë normat e Tatimit mbi të Ardhurat e Korporatave të Vietnamit (CIT)?

Shkalla standarde e taksës së të ardhurave të korporatave në Vietnam (CIT) është 20%, megjithëse ndërmarrjet që operojnë në sektorët e naftës dhe gazit do t'i nënshtrohen normave midis 32% dhe 50%;

Dividendët e paguar nga një kompani vietnameze për aksionarët e saj të korporatave do të përjashtohen plotësisht nga taksat. Për më tepër, asnjë tatim në burim nuk do të vendoset mbi dividentët e dërguara në aksionarët e korporatave jashtë shtetit. Për aksionarët individualë, tatimi në burim do të jetë 5%;

Pagesat e interesit dhe honoraret e paguar për individët jorezidentë ose entitetet e korporatave do t'i nënshtrohen tatimit në burim respektivisht prej 5% dhe 10%;

Taksa e të ardhurave personale për banorët vendoset sipas një sistemi progresiv, që varion midis 5% dhe 35%. Sidoqoftë, për individët jo-rezidentë, taksa merret me një normë të sheshtë prej 20%.

Lexo më shumë:

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania në det të hapur në Vietnam Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US