Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Zyra e Shërbimit

Tarifat e shërbimit të shërbimit për kompaninë në Vietnam

Nga

149 dollarë Service Fees
  • Adresa prestigjioze e biznesit në qendër të qytetit
  • Rrit reputacionin dhe besueshmërinë e kompanisë tuaj në Vietnam
  • Trajtime profesionale të thirrjeve
  • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
  • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime
  • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës

Në përputhje me Ligjin Vietnamez mbi Ndërmarrjet, një kompani që nga data e themelimit të saj do të ketë një zyrë të regjistruar në Vietnam, së cilës mund t'i drejtohen komunikimet dhe njoftimet zyrtare të qeverisë. Për të respektuar këtë kërkesë, zyra e Vietnamit e One IBC do të jetë adresa e zyrës së regjistruar për kompaninë tuaj. Ne ju ndihmojmë të zotëroni lehtësisht me zyrën tonë prestigjioze për Zyrën tuaj të Regjistruar në ASIA TRADE TOWER, e cila ndodhet në Ndërtesën e Qendrës Tregtare të Azisë, 507B Huynh Tan Phat Bulevardi, Tan Thuan Dong Ward, Distrikti 7, Qyteti Ho Chi Minh, Vietnam.

Pas kësaj, kjo adresë do të përdoret për të marrë korrespodencën e qeverisë duke përfshirë: letrat tatimore, njoftimin e deklaratës vjetore ligjore; dhe të gjitha komunikimet qeveritare. Shumica e klientëve tanë dëshirojnë të vendosin adresën e zyrës së One IBC në fatura, kontrata, faqe në internet dhe karta biznesi, si dhe mund të caktoni takime me klientët dhe partnerët tuaj në Vietnam.

Përveç kësaj, ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të gjeni dhe të punësoni hapësirë për tokë industriale dhe hapësira e magazinës i përshtatet nevojës suaj, si dhe qëllimin e biznesit tuaj nga zyra të servisuara dhe hapësira të vogla në dysheme dhe ndërtesa të tëra.

Zyra jonë e servisuar për kompaninë tuaj me 4 lloje në listën më poshtë:

1. Zyra Virtuale

2. Plani i Dedikuar i Zyrës

3. Plani i Bashkëpunimit

4. Salla e takimeve

Me Zyrën Virtuale, Kompania juaj në Vietnam mund të gëzojë përfitimet si më poshtë:

Paraqitja e adresës së zyrës së Vietnamit në faqen tuaj të internetit dhe kartat e biznesit. Adresa është Ndërtesa e Qendrës Tregtare Azi, Bulevardi 507B Huynh Tan Phat, Lagjia Tan Thuan Dong, Distrikti 7, Qyteti Ho Chi Minh, Vietnam.

Marrja e postave të kompanisë suaj Vietnam. Ato mund të dërgohen nga klientët tuaj, partnerët dhe bankat, etj. Një numër telefoni i Vietnamit do të konfigurohet brenda një dite pune dhe do të përcillet në numrin tuaj personal të telefonit.

Përveç kësaj, duke qenë në qendër dhe zhvillim dinamik të biznesit në Vietnam, adresa e biznesit mund t'i japë Kompanisë suaj Vietnam adresën me pamje profesionale kur klientët ose partnerët tuaj mund t'ju kërkojnë në Google për më shumë detaje.

Mënyra që çon në më shumë mundësi biznesi dhe afrimi me klientët tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë se tani. Me disa hapa të thjeshtë, kompania juaj në Vietnam mund të marrë një pamje më profesionale si dhe të ketë më shumë klientë dhe partnerë.

Krijuar kompani në Vietnam

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US