Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

One IBC tani po ofron inkorporime të Vietnamit

Koha e azhurnuar: 27 Sep, 2019, 12:58 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

One IBC tani po ofron shërbime të inkorporimit në Vietnam. Ky vend është tregu i tretë më i madh në Azinë Juglindore dhe një nga ekonomitë me rritjen më të shpejtë në botë me shumë mundësi tërheqëse që tërheqin investitorë dhe korporata globale për të hyrë në treg.

Për këtë rast, One IBC ofron një paketë të veçantë promovimi me 3 muaj zyrë virtuale falas (ekuivalente 500 dollarë amerikanë) dhe 300 dollarë amerikanë kur krijoni një kompani në Vietnam.

Paketa Shërbimet Oferta speciale
1

Formimi i Kompanisë Vietnam + Llogari e Hapur Bankare

300 USD zbritje

2

Formimi i Kompanisë Vietnam + Zyra e Shërbimit (6 muaj)

Tarifa e shërbimit falas të llogarisë bankare të hapur

3

Formimi i Kompanisë Vietnam + Llogaria e Hapur Bankare + Zyra e Shërbimit (12 muaj)

Zyra e Shërbimit falas 3 muaj (nga muaji 13-15)

Termat dhe Kushtet:

 • Nuk mund të kombinohen me promovime të tjera.
 • Formimi i ndërmarrjes nuk përfshin Tarifat e Qeverisë.
 • Zyra e Shërbimeve Virtuale duhet të përdoret në Vietnam.
 • Fushata e promovimit skadon më 18 tetor 2019.

Vietnami është një destinacion popullor për investitorët globalë dhe pronarët e bizneseve për shkak të përparësive të ndryshme që vendi u ofron të huajve të biznesit. Këto përparësi janë shtjelluar në më shumë detaje më poshtë:

Ekonomi me rritje të shpejtë:

Si një nga vendet e Azisë dhe ekonomive me rritjen më të shpejtë në botë, GDP e Vietnamit vlerësohet të jetë rritur me 7.08% në 2018.

Vendndodhja strategjike:

Një "urë lidhëse" e rëndësishme tregtare në hartën detare botërore. Ky do të jetë një avantazh i madh në zhvillimin ekonomik dhe shkëmbimet rajonale.

Rajoni i Mekong (përfshirë Vietnamin, Tajlandën, Kamboxhian, Laosin, Mianmarin dhe provincat jugore të Kinës) siguron hyrjen në një treg me mbi 250 milion njerëz.

Vietnami gjithashtu gëzon lidhje rajonale me ekonomitë e Shoqatës së Kombeve të Azisë Juglindore (ASEAN) dhe një pozicion strategjik në Detin Lindor me rrugët ekzistuese të transportit në botë.

Mjedisi i qëndrueshëm politik:

Sfond i qëndrueshëm politik, një sistem i plotë ligjor dhe një aplikim i teknologjisë së informacionit në menaxhimin e administratës shtetërore.

Shkalla e taksave dhe stimujt e CIT të disa linjave të biznesit dhe fushat e investimeve janë shumë tërheqëse për investitorët.

Integrimi në ekonominë globale:

Vietnami aktualisht ka marrëdhënie tregtare me më shumë se 200 vende dhe territore. Vietnami është një anëtar i OBT-së, pjesëmarrja në më shumë se 40 MTL ka çuar në rritjen e investimeve në vitet e fundit, duke përfshirë 6 MTL midis ASEAN dhe partnerëve të mëdhenj si Kina, India, Japonia dhe Koreja.

Vietnami ka lidhur 7 MTL rajonale dhe dypalëshe, duke përfshirë MTL-në Vietnam të Bashkimit Evropian dhe ASEAN Hong Kong MTL si dhe ka 70 marrëveshje të taksës së dyfishtë. Këto marrëveshje po i japin Vietnamit akses në më shumë se 50 ekonomi në të gjithë botën, dhe ofrojnë mundësi që vendi të lidhet dhe të angazhohet më tej në zinxhirët e vlerës dhe rrjetet globale të prodhimit.

Si mundet që One IBC ndihmojë regjistrimin e biznesit tuaj në Vietnam?

 • Këshilloni për llojin më të përshtatshëm të entitetit juridik në Vietnam.
 • Konsultim dhe mbështetje në marrjen e dokumenteve dhe çështjeve që lidhen me kompaninë tuaj Vietnami.
 • Të veprojë si një përfaqësues lokal për të paraqitur kërkesën tuaj në emrin tuaj pa qenë në vend.
 • Siguroni ndihmë juridike gjatë procesit të regjistrimit të biznesit.

Ne jemi krenarë për përvojën tonë:

 • 12 vjet brenda industrisë
 • 32+ Degë, zyra përfaqësuese
 • 10,000 kompani të themeluara
 • 10,000 Llogari të Hapura Bankare

Le të fillojmë kompaninë tuaj të re të Vietnamit!

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US