Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Vietnami

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Ekspertët tanë të Bankave do t'ju ndihmojnë të hapni një llogari bankare në Vietnam.
 • Garantoni 100% të suksesshme llogari të hapur bankare të korporatave në Vietnam.
 • Ju ndihmojmë të optimizoni probabilitetin e miratimit të llogarisë bankare të korporatave.
 • Kompanitë rezidente dhe jorezidente mund të mbajnë llogari bankare ndërkombëtare të korporatave në çdo monedhë.
 • Shumica e bankave ndërkombëtare dhe disa lokale ofrojnë një gamë të shkëlqyer të korporatave.

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Investitorët ndërkombëtarë janë të detyruar të marrin një Certifikatë të Regjistrimit të Investimeve (IRC) nga Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve (DPI).
 • Një Certifikatë e Regjistrimit të Biznesit (BRC), shpesh e referuar si Certifikatë e Regjistrimit të Ndërmarrjes (ERC), është dokumenti i dytë i detyrueshëm që merret gjatë procedurës së regjistrimit.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi
 • Me njohuri dhe përvojë të gjerë të praktikës ndërkombëtare në Hongkong, Singapor, SHBA, Zvicër, Vietnam, dhe praktikat lokale të taksimit.
 • Ne u sjellim klientëve tanë avantazhet e praktikës sonë më të mirë të komplimenteve dhe strategjive më efektive.
 • Duke qenë të specializuar, ne u sigurojmë klientëve tanë mendime gjithëpërfshirëse me rekomandime / zgjidhje efektive pragmatike për të optimizuar strategjitë e tyre të taksave dhe pajtueshmërisë në Vietnam.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Ju mbështesin të paraqisni një aplikacion.
 • Regjistrimi i markës tregtare do të publikohet vetëm nga Zyra Kombëtare e Pronës Intelektuale të Vietnamit (NOIP Vietnam).
 • Procedura zgjat nga 6 deri në 9 muaj.
 • Regjistrimi i markës tregtare në Vietnam është i vlefshëm për 10 vjet nga data e depozitimit.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Arka e thjeshtë dhe e thjeshtë
 • Siguri e lartë me Tokenizimin e të Dhënave dhe Mjetet e Siguruara
 • Vëllim më i mirë i shitjes me Terminalin Virtual të ofruar
 • Flukse pagese të patëmetë për kompanitë me bazë në Vietnam
 • Jo më dokumente dhe procedura konfuze të pajtueshmërisë së PCI

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Drejtori / aksionari ynë i nominuar profesional ju ndihmon të përmbushni kërkesat lokale ligjore.
 • Menaxhimi i pasurisë tuaj në një nivel të lartë.
 • Mbrojtja e identitetit tuaj nga dokumentet e kompanisë dhe me të dhënat e Qeverisë.
 • Mbajtja e informacionit tuaj konfidencial brenda strukturës së kompanisë tuaj dhe Qeverisë.
 • Kontrolloni plotësisht aktivitetet e kompanisë suaj përmes Prokurës (POA) dhe Deklaratës së Mirëbesimit (DOT).

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Gati për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër? Bëni hapin e parë duke pasur Zyrën e Shërbimit në zemër të Qarkut të Biznesit të Qendrës Vietnamit. Këto shërbime rrit reputacionin dhe besueshmërinë e kompanisë tuaj duke siguruar një adresë dhe numër telefoni në Vietnam.

 • Adresa prestigjioze e biznesit në qendër të qytetit
 • Rrit reputacionin dhe besueshmërinë e kompanisë tuaj në Vietnam
 • Trajtime profesionale të thirrjeve
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US