Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Kontabiliteti dhe taksimi në Vietnam

Kontabiliteti dhe taksimi në Vietnam

Nga

25 dollarë Service Fees
  • Me njohuri dhe përvojë të gjerë të praktikës ndërkombëtare në Hongkong, Singapor, SHBA, Zvicër, Vietnam, dhe praktikat lokale të taksimit.
  • Ne u sjellim klientëve tanë avantazhet e praktikës sonë më të mirë të komplimenteve dhe strategjive më efektive.
  • Duke qenë të specializuar, ne u sigurojmë klientëve tanë mendime gjithëpërfshirëse me rekomandime / zgjidhje efektive pragmatike për të optimizuar strategjitë e tyre të taksave dhe pajtueshmërisë në Vietnam.

Në One IBC, ne ju ndihmojmë dhe ju mbështesim në të gjitha aspektet në lidhje me taksat dhe pajtueshmërinë.

Pse na zgjodhet ne

Këshillimore tatimore

Pajtueshmëria e taksave

Shërbimi Themelor i Akontimit

Paketa Tarifa e shërbimit (US $)
Paketa 1: regjistroni raportin tatimor çdo muaj / tremujor. US $ 25 / muaj Me shumën e faturës nga 10-20 fatura / muaj
Paketa 2: Bëni detyrën në lidhje me raportin tatimor dhe kontabilitetin, kontabilistin / bilancin e bilancit.

50 dollarë amerikanë / muaj Me shumën e faturës nga 10-30 fatura / muaj

65 dollarë amerikanë / muaj me shumën e faturave nën 50 fatura / muaj

* Nevojat speciale duhet të këshillohen

Paketa 3: vizatoni një bilanc të gjendjes 200 dollarë amerikanë
Krijuar kompani në Vietnam

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US