Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni Llogari Bankare në det të hapur në Vietnam | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare në Vietnam

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Ekspertët tanë të Bankave do t'ju ndihmojnë të hapni një llogari bankare në Vietnam.
  • Garantoni 100% të suksesshme llogari të hapur të korporatës.
  • Ju ndihmojmë të optimizoni probabilitetin e miratimit të llogarisë bankare të korporatave.
  • Kompanitë rezidente dhe jorezidente mund të mbajnë llogari bankare ndërkombëtare të korporatave në çdo monedhë.
  • Shumica e bankave ndërkombëtare dhe disa lokale ofrojnë një gamë të shkëlqyer të korporatave.

Opsionet e llogarisë bankare të korporatave për kompanitë në Vietnam:

One IBC ndihmoi klientët tanë ndërkombëtarë që të kenë një llogari bankare të sigurt korporate në Vietnam si: HSBC Vietnam, Standard Chartered Vietnam, Vietcombank, Citibank Vietnam, etj. Kështu, kompania juaj në Vietnam bën lehtësisht biznes me partnerë vendas si dhe klientë. Ndërsa ky proces kërkon shumë kohë, ne i ndihmojmë klientët tanë nga sfidat administrative shoqëruese.

Shumica e bankave ndërkombëtare dhe disa lokale ofrojnë një gamë të shkëlqyeshme të produkteve bankare të korporatave dhe personale, duke përfshirë monedhat e shumta, bankat në internet dhe telefon, llogari kontrolluese, llogari kursimi, karta debiti dhe krediti, depozita me afat fiks dhe shërbime të menaxhimit të pasurisë. Disa ndërmarrjeve të huaja financiare u kërkohet të kenë degë lokale dhe të marrin një licencë specifike të lëshuar nga Banka e Shtetit në Vietnam në mënyrë që të hapin një llogari bankare të korporatave në Vietnam.

Shërbimet tona për hapjen e llogarisë bankare në Vietnam:

Ekspertët tanë të Bankave do t'ju ndihmojnë të hapni një llogari bankare në Vietnam për biznesin tuaj për të marrë miratimin e bankave në internet si dhe të përgatisin një plan biznesi të hollësishëm, specifik të tregut për bankën për të optimizuar probabilitetin e miratimit të llogarisë bankare të korporatave.

Pas paraqitjes së grupit cilësor të hapjes së llogarisë bankare të korporatave dhe, për pasojë, miratimit të llogarisë bankare, banka e preferuar vietnameze do të dërgojë direkt dhe në mënyrë të pavarur në emailin tuaj numrin e llogarisë së korporatës.

Krijuar kompani në Vietnam

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US