Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria e Tregtarit në Vietnam Online | Nga 99 dollarë amerikanë

Tarifat e llogarisë tregtare të Vietnamit

Nga

99 dollarë Merchant Account fees for company in Vietnam
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake, që do të thotë se do të zbriten vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre

Për kompanitë me bazë në Vietnam, ne kemi mundësi të regjistrojmë një Llogari Tregtare në fitimin e Pronarit të Përfitueshëm të kompanisë suaj që dëshiron të investojë në Tregun Vietnamez dhe dëshiron të hapë degë të reja në Vietnam. Ne jemi të përkushtuar për të kujdesur dhe fuqizuar bizneset që duan të zgjerohen në Tregun Vietnamez për të kapur trendin global në kontekstin e ndryshimit të ekonomisë nga llogaria tregtare më e besueshme nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, Paypal, SinoPay, DSBC Financial Europe, VietcomBank, Sacombank.

Nëse një klient është i përshtatshëm - ne mund të mbështesim Aplikimin e Llogarisë Tregtare përmes Bankave Tregtare si: DSBC, OCBC, Maybank, Paypal, GlobalPay, Sacombank.

Karakteristikë

Rritni biznesin tuaj

Marrja e vendimeve më të shpejta të biznesit në një mënyrë sigurie sigurie është një domosdoshmëri për t'u takuar me ritmin e shpejtë të industrisë botërore me pakicë. Kështu që PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni me lehtësi llogarinë tuaj në Singapor vetëm më pak se 5 minuta.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Udhëzimet do t'ju dërgohen për integrim të mëtejshëm në faqen tuaj të internetit. Mbështetja Teknike është në dispozicion nëse kërkohet.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar formularin aktiv tregtar të Singaporit në internet.
 • PayCEC do të bazohet në informacionin për të mbështetur për kompaninë tuaj me bazë në Singapor.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Vetëm disa hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë bankare të kompanisë suaj brenda pak ditësh.
 • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijuar kompani në Vietnam

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US