Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Vanuatu Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Vanuatu

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Vanuatu Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Vanuatu

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për përfshirjen e kompanisë në det të hapur të Vanuatu
 • Kopja e pasaportës së noterizuar
 • Kopja e Dëshmisë së Adresës së Noterizuar
 • CV / Resume Angleze
 • Letër referimi / referimi e Bankës Angleze nga një avokat ose një kontabilist i kualifikuar

Kostot e regjistrimit të ndërmarrjes Vanuatu

Nga

1319 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 5 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Vanuatu ofron një numër të madh të bankave të njohura tregtare ndërkombëtare, banka tregtare dhe një qendër bankare në det të hapur.
 • Bankat në Vanuatu vlerësohen si bankare në det të hapur me sekretin e lartë të mbrojtur, rritjen dhe diversifikimin e aseteve.
 • Bankat e Vanuatut ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, €) si dhe me karta bankare në internet dhe karta debiti / krediti.
 • Bankat Vanuatu mund të ofrojnë IBAN, të cilin klienti mund ta bëjë me tela EUR brenda SEPA, dhe AUD / NZD / SGD jashtë SEPA.
 • Në Vanuatu, ne mund të ndihmojmë për hapjen e llogarisë bankare në Private Pacific Bank.
 • Përveç kësaj, kompanitë e Vanuatut kanë avantazh duke aplikuar Bankat në Vanuatu dhe banka të tjera të tilla si MauBank dhe BankOne (në Mauritius), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize)

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Licencë Forex
 • Procedura është e drejtpërdrejtë
 • Aplikim online.
 • Regjimi tërheqës i taksave
 • Kosto e arsyeshme

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si agjent i regjistruar, ne mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Shërbime me çmime të shpejta dhe të lira (2-3 ditë)
 • Hapni llogari bankare në distancë
 • Ndryshoni strukturën e kompanisë, shtoni të nominuarin dhe shërbime të tjera

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Në Vanuatu, regjistrimi i markës tregtare është i vlefshëm për një periudhë prej 10 vjetësh, dhe ajo mund të rinovohet herë pas here.
 • Legjislacioni i parë i pronës intelektuale të Vanuatut u prezantua në vitin 2000. Zyra e pronës intelektuale në Vanuatu është e re, dhe ata janë akoma në zhvillim, duke rritur aftësitë e punonjësve specifikë për të trajtuar çështjet e pronës intelektuale.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Për të zgjeruar biznesin tuaj me planet e punës fleksibël dhe nuk ka pse të shqetësoheni për koston mujore të një zyre fizike, planet tona të Zyrës së Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, MB janë zgjidhjet tuaja:
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal

Regjistro kompaninë Vanuatu me karakteristikat kryesore

Kompania Ndërkombëtare (BC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit UNË C
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 5
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 10,000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,319.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 900.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,219.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 900.00

Fusha e Shërbimeve

International Company (BC)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përgatitja e dokumenteve Yes
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës (M&A) Yes
Emërimi i Drejtorit të Parë Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Letër (a) e Pëlqimit për të vepruar si Drejtor; Yes
Regjistri i aksionarëve Yes
Ndani Certifikatat Yes
Shërbim Sekretarie 1-vjeçare Yes
Paketa e ndërmarrjes Courier në adresën e banimit të aksionerit Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Personi që dëshiron të përfshijë një kompani të re në Vanuatu duhet të paguajë Offshore Company Corp tarifën e Qeverisë Vanuatu.

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes
Kërkohet pagesa për Tarifën e Qeverisë Yes
Zyra e Regjistruar Yes
Agjent i regjistruar lokal pranë Qeverisë dhe tarifa të lidhura Yes

Formularët e Regjistro kompaninë Vanuatu

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Karta e vlerësimit të IC Vanuatu
PDF | 832.44 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Vanuatu IC Incorporation

Karta e vlerësimit të IC Vanuatu Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Vanuatu
PDF | 5.07 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:27 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull Vanuatu Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Regjistro kompaninë Vanuatu

1. A kërkohet prania ime fizike tek Formation Vanuatu Company?
Jo, Për të Inkorporuar Vanuatu nuk kërkon të vizitosh
2. A më duhet Adresa në Vanuatu për të hapur kompani dhe për të aplikuar llogari bankare?

Ju duhet zyra e regjistruar dhe një adresë postare për kompaninë tuaj. Adresa e zyrës së regjistruar të kompanisë ku mbahen regjistrat e ndërmarrjes, dhe ku regjistrime të caktuara mund të shihen nga aksionarët; kjo duhet të jetë një adresë fizike - nuk mund të jetë një Kuti PO ose një adresë e Çantës Private. Tarifa jonë e inkorporimit duke përfshirë adresën e regjistruar për kompaninë tuaj.

Lexo më shumë:

3. A kam nevojë për rinovim (Kthimet Vjetore) në Regjistrin e Kompanisë Vanuatu

Çdo vit kompanitë e Vanuatut duhet të paraqesin një kthim vjetor.

Nëse nuk dorëzoni një kthim vjetor në kohë, do të duhet të paguani tarifa të vonuara. Nëse nuk arrini të paraqisni një kthim vjetor për 6 muaj, kompania juaj do të hiqet nga regjistri.

Nuk ka data të regjistrimit vjetor të kthimit në dhjetor ose janar për shkak të sezonit të festave.

 • Nëse kompania juaj është inkorporuar në dhjetor, atëherë data e regjistrimit vjetor të kthimit do të jetë nëntori.
 • Nëse kompania juaj është e përfshirë në janar, data e regjistrimit do të jetë në shkurt.

Shiko me shume:

4. Me kompaninë Vanuatu, Unë (Aksionarët, Drejtorët) në formim jam Shpalos apo jo?
Jo, kompani Vanuatu në det të hapur Informacione jo të ditura të aksionerëve ose drejtorëve.
5. Cilat janë përparësitë e kompanisë Vanuatu në det të hapur?

Përparësitë e kompanisë në det të hapur Vanuatu:

 • IBC-të e Vanuatut janë të përjashtuara nga taksat
 • Taksimi i brendshëm nuk paguhet për fitimet neto të ngarkueshme të Ndërmarrjeve të Përjashtuara dhe Ndërkombëtare
 • Vanuatu nuk ka palë në ndonjë traktat të taksimit të dyfishtë me një vend tjetër
 • Nuk kërkohet të mbahen takime të përgjithshme vjetore
 • Nuk ka nevojë të regjistroni kthimet vjetore
 • Kompanitë ndërkombëtare mund të përcaktojnë personin fizik ose juridik si drejtorë, dhe mund të jenë të çdo kombësie
 • Nuk ka kontrolle këmbimi në Vanuatu

Lexo më shumë:

6. Formimi i Kompanisë në det të hapur Vanuatu - Si funksionon?

Si të konfiguroni kompaninë tuaj në det të hapur Vanuatu?

Step 1 Vanuatu Formimi i Kompanisë në det të hapur , fillimisht ekipi ynë mbështetës do t'ju kërkojë të siguroni informacionin e detajuar të emrave dhe informacioneve të Aksionarit / Drejtorit. Ju mund të zgjidhni nivelin e shërbimeve që ju nevojiten, normal me 5 ditë pune ose 3 ditë pune në rast urgjence. Për më tepër, jepni propozimin emrat e ndërmarrjeve në mënyrë që të mund të kontrollojmë pranueshmërinë e emrit të kompanisë në Departamentin e Regjistrimit të sistemit të Komisionit të Shërbimeve Financiare Vanuatu .

Lexoni më shumë: Fillimi i një biznesi në Vanuatu

Step 2 Ju vendosni pagesën për tarifën e Shërbimit tonë dhe tarifën zyrtare të qeverisë Vanuatu që kërkohet. Ne pranojmë pagesa me Kartë krediti / Debiti VisaVisaDiscoverAmerican , Paypal Paypal ose Transfer Transferimi në llogarinë tonë bankare HSBC HSBC bank account ( Udhëzimet e Pagesës ).

Step 3 Pasi të keni mbledhur informacion të plotë nga ju, Offshore Company Corp do t'ju dërgojë një version dixhital (Certifikata e Inkorporimit, Regjistri i Aksionarit / Drejtorëve, Certifikata e Aksionit, Memorandumi i Shoqatës dhe Artikujt etj.) Përmes postës elektronike. Paketa e plotë e Kompanisë në det të hapur Vanuatu do të ndërhyjë në adresën tuaj të banorit me shprehje (TNT, DHL ose UPS etj.).

Ju mund të hapni llogari bankare për kompaninë tuaj në Vanuatu, Evropë, Hong Kong, Singapor ose juridiksione të tjera të mbështetura në llogari bankare në det të hapur! Ju jeni transferimi i parave ndërkombëtare të lirisë nën Kompaninë tuaj në det të hapur Vanuatu .

Formimi juaj i Kompanisë Vanuatu ka përfunduar, i gatshëm për të bërë biznes ndërkombëtar!

Lexo më shumë:

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Regjistro kompaninë Vanuatu Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US