Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni Llogari Bankare në det të hapur në Vanuatu | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare Vanuatu

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Realizimi i kërkesave minimale për kapital
  • Sigurimi i shërbimeve financiare individëve dhe bizneseve të pasura me vlerë të lartë
  • Pasuria dhe menaxhimi i aseteve është një specialitet
  • Një llogari e korporatave jo-rezidente që lejohet të hapet virtualisht.
  • Organizoni transferime me tel në më shumë se 200 vende

Përmbledhje - Vanuatu

Vanuatu është një grup i vogël ishujsh që ndodhen në Lindje të Australisë dhe Veri-Lindje të Kaledonisë së Re. Isshtë i njohur si juridiksion bankar në det të hapur dhe politikat e mbrojtjes, rritjes dhe diversifikimit të pasurisë, pasurive. Hapja e një llogarie bankare të korporatave për klientët jo-rezidentë është sfiduese, megjithatë, me marrëdhëniet tona profesionale, me përvojë dhe marrëdhënie të besueshme bankare të vendosura për shumë vite, ne ju ndihmojmë me anë të kësaj duke ju maksimizuar mundësinë e hapjes së llogarisë bankare me përfshirjet tuaja të Vanuatu.

Karakteristikat kryesore të llogarisë bankare Vanuatu

Krijuar kompani në Vanuatu

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US