Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Vanuatu

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Vanuatu ofron një numër të madh të bankave të njohura tregtare ndërkombëtare, banka tregtare dhe një qendër bankare në det të hapur.
 • Bankat në Vanuatu vlerësohen si bankare në det të hapur me sekretin e lartë të mbrojtur, rritjen dhe diversifikimin e aseteve.
 • Bankat e Vanuatut ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, €) si dhe me karta bankare në internet dhe karta debiti / krediti.
 • Bankat Vanuatu mund të ofrojnë IBAN, të cilin klienti mund ta bëjë me tela EUR brenda SEPA, dhe AUD / NZD / SGD jashtë SEPA.
 • Në Vanuatu, ne mund të ndihmojmë për hapjen e llogarisë bankare në Private Pacific Bank.
 • Përveç kësaj, kompanitë e Vanuatut kanë avantazh duke aplikuar Bankat në Vanuatu dhe banka të tjera të tilla si MauBank dhe BankOne (në Mauritius), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize)

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Licencë Forex
 • Procedura është e drejtpërdrejtë
 • Aplikim online.
 • Regjimi tërheqës i taksave
 • Kosto e arsyeshme

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si agjent i regjistruar, ne mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Shërbime me çmime të shpejta dhe të lira (2-3 ditë)
 • Hapni llogari bankare në distancë
 • Ndryshoni strukturën e kompanisë, shtoni të nominuarin dhe shërbime të tjera

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Në Vanuatu, regjistrimi i markës tregtare është i vlefshëm për një periudhë prej 10 vjetësh, dhe ajo mund të rinovohet herë pas here.
 • Legjislacioni i parë i pronës intelektuale të Vanuatut u prezantua në vitin 2000. Zyra e pronës intelektuale në Vanuatu është e re, dhe ata janë akoma në zhvillim, duke rritur aftësitë e punonjësve specifikë për të trajtuar çështjet e pronës intelektuale.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Për të zgjeruar biznesin tuaj me planet e punës fleksibël dhe nuk ka pse të shqetësoheni për koston mujore të një zyre fizike, planet tona të Zyrës së Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, MB janë zgjidhjet tuaja:
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US