Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Mauritius Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Mauritius

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Mauritius Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Mauritius

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për regjistrimin e kompanisë Mauritius
 • Kopjen e Pasaportës së Noterizuar;
 • Skanimi i vërtetimit të adresës së noterizuar - Mund të jetë faturë e shërbimeve (gaz, ujë, energji elektrike, ...) e cila nuk lëshohet më vonë se 3 muaj dhe përmbajtja duhet të jetë në anglisht. Nëse jo, kërkohet një përkthim në anglisht;
 • Referencë bankare (me shenjë të shtypur ose Certifiko kopjen e vërtetë)
 • Nënshkruar CV / CV

Kostoja e krijimit të një kompanie në Mauritius

Nga

1190 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 5 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogaria Bankare e Mauritius

Llogaria Bankare e Mauritius
 • Mauritius është reputacion për të pasur një cilësi të lartë të shërbimeve të sistemit bankar.
 • Mauritius është një qendër e qëndrueshme dhe konfidenciale për depozitimin ose mbajtjen e pasurive ndërsa luan një pjesë të plotë në bashkësinë moderne financiare ndërkombëtare.
 • Mauritius ofron gjithçka, nga bankat e qëndrueshme deri te legjislacioni unik i Kompanisë Globale të Biznesit (GBC).
 • Bankat e Mauritius ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, € & $) si dhe me karta bankare në internet dhe karta debiti / krediti.
 • Lista e Bankave në Mauritius ne mund të ndihmojmë për hapjen e llogarisë bankare: MauBank dhe BankOne.
 • Përveç kësaj, kompanitë e Mauritius kanë avantazh duke aplikuar Bankat në Mauritius dhe banka të tjera të tilla si Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize)

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Një zyrë virtuale biznesi në Mauritius ofron një mundësi të përballueshme dhe të shkëlqyeshme edhe për buxhetet më të vogla për të operuar një biznes si një korporatë e madhe.
 • Shtë një ilaç i jashtëzakonshëm për fillestarët dhe sipërmarrësit për të mbajtur të ulët kostot operative ndërsa zhvillojnë një imazh të korporatës profesionale.
  • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
  • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve
  • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
  • Ndihmë administrative me përvojë

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Tregtarët e Investimeve të Huaja
 • Skema e Investimeve Kolektive (CIS) & Licenca e Fondit
 • Licenca e Bankës së Investimeve
 • Licenca e Shërbimeve të Ndërmjetësimit të Pagesave
 • Licencë Sand Box (Licencë Virtuale e Tregtimit të Valutave)
 • Licenca e Menaxhimit të Aseteve

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Ngjashëm me shumë juridiksione të tjera të qiellit tatimor, Trusti / Fondacioni këtu ka përparësinë e mëposhtme:

 1. Tarifat e ulëta të qeverisë
 2. Jo taksa lokale
 3. Regjistrim i shpejtë
 4. Niveli i lartë i anonimatit
 5. Mbajtja e llojeve të ndryshme të aseteve:
  • Aksione, obligacione dhe letra me vlerë të tjera në ndërmarrjet publike ose private
  • Pronë intelektuale
  • Pasuri të paluajtshme / pasuri të paluajtshme
  • Pasuritë e bankës
  • Portofolet e investimeve
  • Politikat e sigurimit të jetës
  • Shumica e llojeve të tjera të pasurive
 6. Struktura fleksibël: Themeluesi, Këshilli, Administruesi i Besuar, ... mund të jenë individë fleksibël të shoqërisë së besimit varet nga qëllimi

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Një markë tregtare është një shenjë dalluese e aftë të dallojë mallrat ose shërbimet e prodhuara ose të ofruara nga një ndërmarrje nga ato të një tjetre. Në përgjithësi, çdo fjalë, shkronjë, numërues, vizatim, ngjyra, fotografi, etiketë ose kombinim i mësipërm i përdorur për të bërë dallimin midis mallrave dhe shërbimeve të kompanive të ndryshme mund të konsiderohet një markë tregtare.
 • Regjistrimi ju jep të drejtën ekskluzive për të parandaluar të tjerët nga tregtimi i produkteve identike ose të ngjashme me të njëjtën markë të njëjtë ose konfuze.
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 10 vjet dhe rinovohet çdo 10 vjet pas kësaj me pagimin e tarifave të përshkruara.

Inkorporoni Kompaninë në Mauritius me karakteristikat kryesore

Kompania Globale e Biznesit (GBC 1)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit GBC1
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 0% - 3%
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 7
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 1.000.000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 2,190.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 3,700.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 2,090.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 3,700.00

Kompania e Autorizuar (AC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Kompania e Autorizuar (Ndërmarrja e ngjashme Ndërkombëtare e Biznesit)
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Mos paguaj asnjë taksë mbi fitimet e saj në mbarë botën
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Ligji i përbashkët
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) Normale 5 ditë pune 3 ditë pune në urgjencë
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 100,000 dollarë amerikanë, aksione që kanë një vlerë nominale
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo, mund të bëj jashtë Mauritius
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Po. Kompanive të autorizuara u kërkohet të mbajnë pasqyra financiare për të pasqyruar pozicionin e tyre financiar
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,190.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,300.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,090.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,300.00

Fusha e Shërbimeve

Authorised Company (AC)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kopje e vërtetuar e Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Yes
Certifikata e Inkorporimit (foto demo); Yes
Tarifa e regjistruar dhe agjent për vitin e parë Yes
Certifikata e Miratimit Yes
Mirëmbajtja e Sekretarisë së Kompanisë për vitin e parë Yes
Artikujt e inkorporimit Yes
Regjistri i Anëtarëve Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Çertifikatë (a) e ndarjes Yes
Veprimet e pëlqimit të bordit të drejtorëve Yes
Transferimi i të Drejtave të Abonimit Yes
Rezolucioni fillestar i minutave të korporatave Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Tarifat qeveritare për vitin e parë Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive (ROC) Yes

Global Business Company (GBC 1)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kopje e vërtetuar e Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Yes
Certifikata e inkorporimit Yes
LICENCA BIZNESORE GLOBALE - KATEGORIA 1 Yes
Tarifa e regjistruar dhe agjent për vitin e parë Yes
Mirëmbajtja e Sekretarisë së Kompanisë për vitin e parë Yes
Akti i Drejtorëve Yes
Memorandumi dhe nenet e inkorporimit Yes
Regjistri i aksionarëve Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Çertifikatë (a) e ndarjes Yes

2. Tarifa e Qeverisë dhe Shërbimi i Akuzuar

Certifikata e inkorporimit Statusi
Tarifat qeveritare në Komisionin e Shërbimeve Financiare Yes
Tarifat qeveritare për Regjistruesin e Kompanive Yes

Formularët e Inkorporoni Kompaninë në Mauritius

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Kartë Vlerësoni Mauritius GBC1
PDF | 810.15 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:01 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për kategorinë 1 të licencës globale të biznesit

Kartë Vlerësoni Mauritius GBC1 Shkarko
Karta e normës së Kompanisë së Autorizuar të Mauritius (AC)
PDF | 819.56 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:01 (UTC+08:00)

Karta e normës së Kompanisë së Autorizuar të Mauritius (AC)

Karta e normës së Kompanisë së Autorizuar të Mauritius (AC) Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Mauritius
PDF | 8.71 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:18 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull Mauritius Shkarko

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Inkorporoni Kompaninë në Mauritius Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US