Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Ishulli Mauritius - Destinacioni tjetër për bizneset e huaja

Koha e azhurnuar: 10 Jul, 2020, 15:09 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

Republika e Mauritius është e njohur si vendndodhja popullore në sytë e udhëtarëve. Sidoqoftë, është gjithashtu një nga vendet më të preferuara për kompanitë e biznesit ndërkombëtar. Sistemi i taksave, mjedisi i biznesit dhe politikat e qeverisë janë tre faktorët kryesorë tërheqës pse Mauritius është bërë destinacioni tjetër për një biznesmen të huaj.

Mauritius Island – The next destination for foreign businesses

Në Mars, One IBC ofron paketa promovuese për klientët që planifikojnë të operojnë një biznes dhe të marrin mundësi investimi në Mauritius.

Paketat Shërbimet Promovimi Kodin
Bazë Formimi i Kompanisë + Mbështetje Bankare 10% ulje 1IBCB02
Luksoz Formimi i Kompanisë + Mbështetje Bankare + Zyra Virtuale (6 muaj) 10% ulje + 2 muaj shtesë Zyra Virtuale 1IBCD03
Luksoze Formimi i Kompanisë + Mbështetje Bankare + Zyra Virtuale (12 muaj) 20% ulje + 10% shtesë shtesë për shërbimin e rinovimit të kompanisë 1IBCL04

Kohëzgjatja e Shërbimeve:

  1. Paketat promovuese nuk përfshijnë ose kombinohen me shitje të tjera, promovime, ulje, etj.
  2. Tarifa e shërbimit më sipër nuk përfshin tarifat e Qeverisë.
  3. Promovimi do të përfundojë në 12 Prill, 2020.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US