Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Hapni llogari bankare në det të hapur në Mauritius | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare Mauritius

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Rekomandoni vetëm bankat me kosto të efektshme dhe me reputacion.
  • Fondi i depozitave fillestare të përballueshme.
  • Procedura do të lejojë që shpejt dhe ligjërisht të merrni një llogari të korporatës
  • Hapuni për të zbatuar llogari bankare për lloje të ndryshme të fushës së biznesit.
  • Miratoni aplikacionin e klientëve jorezidentë pa një takim fizik.

Përmbledhje e veprimeve bankare në Mauritius

Mauritius ndodhet në jug-perëndim të Oqeanit Indian, në brigjet lindore të Afrikës dhe Madagaskarit. Mauritius është një demokraci e qëndrueshme dhe ekonomia e saj mbështetet kryesisht në shërbimet financiare dhe turizmin. Në vitet e fundit Mauritius ka bërë një qëndrim për veten e saj si një qendër kryesore financiare në Afrikë dhe kështu mund të gjenden këta përfaqësues dhe degë të institucioneve kryesore financiare ndërkombëtare. Mauritius është zhvilluar nga një ekonomi me të ardhura të ulëta, me bazë bujqësore në një ekonomi të larmishme me të ardhura mesatare me sektorë në rritje të industrisë, financave dhe turizmit. Shumë prej tyre synuan tregtinë në Indi dhe Afrikën e Jugut dhe investimet vetëm në sektorin bankar kanë arritur mbi 1 miliard dollarë.

Karakteristikat kryesore të llogarisë bankare në det të hapur në Mauritius

Krijoni kompani në Mauritius

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US