Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Mauritius

Llogaria Bankare e Mauritius

Llogaria Bankare e Mauritius
 • Mauritius është reputacion për të pasur një cilësi të lartë të shërbimeve të sistemit bankar.
 • Mauritius është një qendër e qëndrueshme dhe konfidenciale për depozitimin ose mbajtjen e pasurive ndërsa luan një pjesë të plotë në bashkësinë moderne financiare ndërkombëtare.
 • Mauritius ofron gjithçka, nga bankat e qëndrueshme deri te legjislacioni unik i Kompanisë Globale të Biznesit (GBC).
 • Bankat e Mauritius ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, € & $) si dhe me karta bankare në internet dhe karta debiti / krediti.
 • Lista e Bankave në Mauritius ne mund të ndihmojmë për hapjen e llogarisë bankare: MauBank dhe BankOne.
 • Përveç kësaj, kompanitë e Mauritius kanë avantazh duke aplikuar Bankat në Mauritius dhe banka të tjera të tilla si Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize)

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Një zyrë virtuale biznesi në Mauritius ofron një mundësi të përballueshme dhe të shkëlqyeshme edhe për buxhetet më të vogla për të operuar një biznes si një korporatë e madhe.
 • Shtë një ilaç i jashtëzakonshëm për fillestarët dhe sipërmarrësit për të mbajtur të ulët kostot operative ndërsa zhvillojnë një imazh të korporatës profesionale.
  • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
  • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve
  • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
  • Ndihmë administrative me përvojë

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Tregtarët e Investimeve të Huaja
 • Skema e Investimeve Kolektive (CIS) & Licenca e Fondit
 • Licenca e Bankës së Investimeve
 • Licenca e Shërbimeve të Ndërmjetësimit të Pagesave
 • Licencë Sand Box (Licencë Virtuale e Tregtimit të Valutave)
 • Licenca e Menaxhimit të Aseteve

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Ngjashëm me shumë juridiksione të tjera të qiellit tatimor, Trusti / Fondacioni këtu ka përparësinë e mëposhtme:

 1. Tarifat e ulëta të qeverisë
 2. Jo taksa lokale
 3. Regjistrim i shpejtë
 4. Niveli i lartë i anonimatit
 5. Mbajtja e llojeve të ndryshme të aseteve:
  • Aksione, obligacione dhe letra me vlerë të tjera në ndërmarrjet publike ose private
  • Pronë intelektuale
  • Pasuri të paluajtshme / pasuri të paluajtshme
  • Pasuritë e bankës
  • Portofolet e investimeve
  • Politikat e sigurimit të jetës
  • Shumica e llojeve të tjera të pasurive
 6. Struktura fleksibël: Themeluesi, Këshilli, Administruesi i Besuar, ... mund të jenë individë fleksibël të shoqërisë së besimit varet nga qëllimi

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Një markë tregtare është një shenjë dalluese e aftë të dallojë mallrat ose shërbimet e prodhuara ose të ofruara nga një ndërmarrje nga ato të një tjetre. Në përgjithësi, çdo fjalë, shkronjë, numërues, vizatim, ngjyra, fotografi, etiketë ose kombinim i mësipërm i përdorur për të bërë dallimin midis mallrave dhe shërbimeve të kompanive të ndryshme mund të konsiderohet një markë tregtare.
 • Regjistrimi ju jep të drejtën ekskluzive për të parandaluar të tjerët nga tregtimi i produkteve identike ose të ngjashme me të njëjtën markë të njëjtë ose konfuze.
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 10 vjet dhe rinovohet çdo 10 vjet pas kësaj me pagimin e tarifave të përshkruara.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US