Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Marrja e një pamjeje më profesionale me Zyrën tonë të Shërbimeve në Mauritius

Tarifat e Zyrës së Shërbimeve Mauritius

Nga

136 dollarë Service Fees
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Kosto konkurruese
 • Mobiluar dhe pajisur plotësisht
 • Hapësira pune të dedikuara, private ose të përbashkëta
 • Shmangni kostot e konfigurimit dhe problemet e menaxhimit

Rritni lëvizshmërinë dhe fleksibilitetin tuaj në mënyrën se si punoni me planet tona të Zyrës së Shërbimeve në Hong Kong (ose Singapor, MB). Kontrata të ndryshme me afat, azhurnim i thjeshtë në hapësirë më të madhe për të akomoduar rritjen tuaj dhe përvojë e zyrës me shërbim të plotë.

Ekzistojnë 4 lloje të planeve të zyrave për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

 1. Zyra Virtuale
  • Shërbimi i Postimit të Dokumenteve
  • Telefononi Shërbimin
 2. Plan i dedikuar i Zyrës
  • Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
 3. Plani i Bashkëpunimit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
  • Kafe dhe çaj falas të pakufizuar
  • Rrjeti i përkushtuar dhe mbështetës i kolegëve-2-kolegëve
 4. Dhoma e mbledhjes
  • Dhoma takimesh profesionale
  • Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
 1. Me Zyrën Virtuale, Kompania juaj Mauritius mund të marrë përfitimet si më poshtë:
  • Adresa e zyrës së Hong Kongut mund të paraqitet në faqen tuaj të internetit dhe kartat e biznesit. Zyra është në zemër të Hong Kongut dhe ndodhet në Unit 1411, 14/Floor, Cosco Tower, 183 Queen's Road Central, Sheung Wan, Hong Kong.
  • Marrja e postave të Kompanisë suaj Mauritius, pastaj duke ju njoftuar me email.
  • Një numër telefoni i Hong Kongut do të konfigurohet në një ditë një-ditore dhe do të përcillet drejtpërdrejt në numrin tuaj personal.
 2. Me Planin tonë të Dedikuar të Zyrës, Kompania juaj Mauritius do të marrë një pamje profesionale dhe gjithashtu do të kursejë para sepse paguani vetëm për hapësirë kur ju nevojitet.
  • Përveç kësaj, adresa e biznesit mund t'i japë Kompanisë suaj Mauritius një adresë me pamje profesionale kur klientët ose partnerët tuaj mund të kërkojnë më shumë detaje rreth jush.
 3. Plani i Bashkëpunimit ju bën të shikoni punën në një dritë krejt tjetër. Ju mund të shijoni hapësirën profesionale të punës në vendndodhjen prestigjioze qendrore. Në epokën e teknologjisë, wifi me shpejtësi të lartë dhe rrjeti peer-2-peer do t'ju lehtësojnë punën. Përveç kësaj, kafeja dhe çaji mund ta bëjnë kohën tuaj të punës këtu më të rehatshme.
 4. Kur kërkon punë ballë për ballë, Salla jonë e takimeve mund të jetë një zgjidhje e dobishme për Kompaninë tuaj Mauritius. Ju do të përjetoni një hapësirë profesionale për të punuar me partnerët ose klientët tuaj me sallën tonë të mbledhjeve më të fundit.

Marrja e një Zyre të Shërbimeve është më e lehtë se kurrë. Le të vijnë dhe të gëzojnë shërbimet profesionale!

Orari i tarifave

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë
Krijoni kompani në Mauritius

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US