Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Panama Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Panama

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Panama Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të Panamasë

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për formimin e kompanisë në det të hapur të Panamasë
 • Skanimi i Pasaportës së Certifikuar / Noterizuar;
 • Skanimi i Dëshmisë së Adresës së Çertifikuar / Noterizuar (Fatura e shërbimeve si gazi, Uji, .... fatura) e cila është në anglisht dhe jo më e vjetër se 3 muaj. Nëse nuk është në anglisht, kërkohet një përkthim i çertifikuar;
 • Një letër referimi / referimi e Bankës Angleze nga një avokat ose një kontabilist i kualifikuar
 • CV / CV-ja;

Tarifa e regjistrimit të kompanisë Panama

Nga

999 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 5 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Panama vlerësohet se ka një cilësi të lartë dhe shërbime të sigurta të sistemit bankar.
 • Panama është një nga juridiksionet kryesore bankare në të gjithë botën, konsiderohet si një nga më të qëndrueshmet për depozitimin ose mbajtjen e aktiveve.
 • Panama përbën mbi 5% të tregut global për shërbime financiare në det të hapur, duke e bërë atë një juridiksion sekreti, me një potencial të lartë për rritje të mëtejshme për shkak të stabilitetit dhe cilësisë së shërbimeve bankare.
 • Bankat e Panamasë ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, € & $) si dhe me karta bankare në internet dhe debiti / kredi.
 • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Panama për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative
 • Përveç kësaj, kompanitë e Panamasë kanë avantazh duke aplikuar banka në banka të tjera të tilla si Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize) ...

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Llogaria tregtare PayCEC rekomandohet shumë për Panamanë
 • Kompanitë e Panamasë kanë avantazh duke aplikuar Llogari Tregtare me Bankat: Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize) ...
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Duke punuar nga distanca, por akoma në gjendje të përmirësoni biznesin tuaj me Zyrën tonë të Shërbimeve në Panama
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë Panama, të tilla si Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj ....

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.
 • Të gjitha funksionet praktike të menaxhimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i IBC mbi bazën e një prokure.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Një regjistrim i markës tregtare në Panama është i vlefshëm për 10 vjet nga data e regjistrimit, Regjistrimi është i rinovueshëm për periudha prej 10 vjetësh.
 • Procedura do të zgjasë nga 6 deri në 9 muaj, në varësi të rasteve të paparashikuara që mund të paraqiten. Kërkesa e markës tregtare do të publikohet vetëm një herë në Buletinin e Pronësisë Industriale dhe në rast se brenda gjashtëdhjetë ditëve pas botimit nuk paraqitet asnjë kërkesë kundër saj, regjistrimi i markës tregtare bëhet.

Kompania e Hapur në Panama me karakteristikat kryesore

Jo rezident

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Jorezident / Korporatë
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 5
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 3
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 10,000 USD / 100 aksione
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 999.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,000.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 899.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,000.00

Fusha e Shërbimeve

Non Resident

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kopja origjinale e aktit publik të lëshuar nga Noteri Publik i Panamasë, me anë të të cilit është noterizuar Artikujt e Themelimit, të vërtetuara siç duhet nga Apostille. Yes
Përkthimi zyrtar në gjuhën angleze i Artikujve të Themelimit të vërtetuara siç duhet nga Apostille. Yes
Certifikimi Origjinal i Inkorporimit i lëshuar nga Regjistri Publik i Panamasë, duke deklaruar se korporata është në gjendje të mirë, e vërtetuar siç duhet nga Apostille dhe me përkthimin e saj zyrtar në Anglisht. Yes
Një (1) ose Dy (2) certifikata aksionesh. Yes
Dy (2) Caktime të nënshkrimit të aksioneve. Yes
Procesverbalet fillestare. Yes
Faturë zyrtare e qeverisë për taksën e parë vjetore të ekskluzivitetit Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Komisionin e Shërbimeve Financiare (FSC) dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive. Yes
Noterizimi, Ekskluzivitet i Taksave Yes

Formularët e Kompania e Hapur në Panama

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Panama jorezidente Karta e tarifës
PDF | 796.96 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:10 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për përfshirjen jorezidente të Panamasë

Panama jorezidente Karta e tarifës Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania e Hapur në Panama Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US