Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni llogari bankare në det të hapur në Panama | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare Panama Open

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Mbështetje të ndryshme të opsioneve bankare.
  • Minimizoni mundësinë e udhëtimit
  • Procedurë e drejtë përpara dhe transparente
  • Hapuni për të mbështetur një gamë të gjerë të fushës ligjore të biznesit
  • Rekomandoni vetëm bankat me kosto të efektshme dhe me reputacion.

Përmbledhje - Panama:

Panama njihej si bankat më të mira në det të hapur në përqendrimin botëror. Edhe kohët e fundit juridiksioni ka bërë përpjekjet e saj për të ndërmarrë veprime për të hequr veten nga lista e juridiksioneve bankare jo-bashkëpunuese, juridiksioni u përgjigj duke nënshkruar pak marrëveshje për ndarjen e informacionit me vende si Singapori në mënyrë që të qetësonte OECD. E vërteta është se në ditët e sotme, nuk është më e lehtë të hapësh një llogari në Panama dhe rrjedhimisht bankat në Panama nuk janë opsioni më i mirë për amerikanët dhe çdo kombësi tjetër. Por për përdorimin e korporatës Panama, në dritën e përpjekjes së qeverisë së mësipërme, taksat e kompanive vendore mbi të ardhurat e tyre në mbarë botën. A ka ndonjë mënyrë që Panama's Incorporation të hapë një llogari korporate? Për fat të mirë, përgjigjja është akoma po, nëse jeni të gatshëm të bëni një udhëtim për të udhëtuar në vendet aziatike, pasi pasuria e botës lëviz në Azi, juridiksionet e qëndrueshme aziatike do të jenë shtëpia e disa prej bankave më të mira në det të hapur në botë, ju mund të hapni akoma një llogari korporate për entitetet tuaja Panama.

Karakteristikat kryesore hapin llogari bankare në det të hapur në Panama:

Krijuar kompani në Panama

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US