Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria tregtare Panama dhe shërbimet financiare në det të hapur

Tarifat e llogarisë tregtare Panama

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Llogaria tregtare PayCEC rekomandohet shumë për Panamanë
 • Kompanitë e Panamasë kanë avantazh duke aplikuar Llogari Tregtare me Bankat: Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize) ...
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre

Kompanitë me bazë në Panama kanë shumë mundësi për të regjistruar një Llogari Tregtare. Ai gëzon një Përjashtim nga të gjitha taksat lokale për të ardhurat e marra jashtë Panamasë, Niveli i lartë i mbrojtjes së privatësisë. Për më tepër, nuk ka shkëmbime valutore dhe kontrolle të transferimit të fondeve.

Panama përbën mbi 5% të tregut global për shërbime financiare në det të hapur, duke e bërë atë një juridiksion sekreti, me një potencial të lartë për rritje të mëtejshme për shkak të stabilitetit dhe cilësisë së shërbimeve bankare. PayCEC jo vetëm që ka një rrjet të madh të Partnerëve të Zgjidhjeve të Pagesave këtë juridiksion, por ne jemi gjithashtu të përkushtuar për t'i shërbyer dhe fuqizuar bizneset e Panamasë për t'u bashkuar me ekonominë ndërkombëtare nga Llogaria Tregtare nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, e cila ka rekord të lartë të Hapjes së Llogarisë Tregtare të suksesshme.

Nëse konsumatori është i përshtatshëm - Kompanitë e Panamasë kanë përparësi duke aplikuar Llogari Tregtare me Bankat: Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize) ...

Karakteristikat e llogarisë tregtare Panama

Rritni biznesin tuaj me llogari tregtare në det të hapur në Panama

Për t'u takuar me ritmin e shpejtë të Industrisë, marrja e vendimeve më të shpejta të biznesit në një mënyrë sigurie është e domosdoshme. PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni për një llogari tregtare në Panama

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni me lehtësi llogarinë tuaj në Panama vetëm më pak se 5 minuta.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Një udhëzim do t'ju dërgohet për integrim të mëtejshëm në faqen tuaj të internetit.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Një udhëzim do t'ju dërgohet për integrim të mëtejshëm në faqen tuaj të internetit.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Me hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë tuaj bankare brenda pak ditësh.
  • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijuar kompani në Panama

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US