Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Anguilla Company Details

Detajet e Kompanisë Anguilla

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Anguilla Company

Pagesa për Kompaninë tuaj të Preferuar Anguilla

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për krijimin e një kompanie në det të hapur në Anguilla
 • Pasaporta e çdo aksionari / pronari përfitues dhe drejtori.
 • Vërtetim i adresës së banimit të secilit drejtor dhe aksionar (Duhet të jetë në anglisht ose version i përkthyer i vërtetuar).
 • 3 emrat e propozuar të ndërmarrjeve me prapashtesë përfundimtare "Limited", "Corporation" ose "Incorporated"; ose (b) shkurtesa "Ltd", "Corp" ose "Inc"

Tarifat e shërbimit të formimit të ndërmarrjeve në Anguilla

Nga

739 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 6 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare

Kompania Anguilla e pranuar nga EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius, Belize

* Përparësia e të pasurit afarizëm në Anguilla:

 • Mbrojtja e aseteve
 • Ofroni hua për biznesin e vogël

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Aksionarët e emëruar dhe Drejtorët Profesionalë janë të lejueshëm në Anguilla (dhe një kompani mund të emërohet Drejtor).
 • Informacioni mbi pronarët përfitues mbahet në zyrën e regjistruar dhe nuk është i disponueshëm për publikun. Ne ofrojmë Shërbime të Emëruar për korporatat Anguilla për të siguruar konfidencialitetin dhe privatësinë tuaj të mëtejshme.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Flukse artizanale pagese të patëmetë
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Arka e shpejtë dhe e thjeshtë

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Markat tregtare dhe të shërbimeve mund të regjistrohen në Anguilla nën sistemin e Klasifikimit të Bukur. Ligji për Markat Tregtare 2002 parashikon aplikacione lokale për marka tregtare me regjistrim që daton nga marrja e aplikimit. Akti i Regjistrimit të Markave Tregtare në Mbretërinë e Bashkuar parashikon aplikime për të zgjeruar të drejtat nën një regjistrim të Mbretërisë së Bashkuar në Anguilla me efekt nga data e regjistrimit në Mbretërinë e Bashkuar, por një veprim në Anguilla për shkeljen e një regjistrimi me bazë në Mbretërinë e Bashkuar mund të ankohen vetëm për shkelje që ndodhin pas data e regjistrimit në Anguilla.
 • Afati i regjistrimit në regjistrimet lokale është 10 vjet dhe mund të rinovohet për periudha të ngjashme; afati i markave tregtare të regjistruara si zgjerime në Mbretërinë e Bashkuar është i njëjtë me regjistrimin themelor të Mbretërisë së Bashkuar.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Minimizoni koston tuaj të një zyre por përmirësoni biznesin tuaj nga Zyra jonë e Shërbimeve në Anguilla
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë Anguilla, të tilla si Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj.

Regjistrimi i ndërmarrjes Anguilla me karakteristikat kryesore

Kompania Ndërkombëtare e Biznesit (IBC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit IBC
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 3
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 739.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 600.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 639.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 600.00

Fusha e Shërbimeve

International Business Company (IBC)

Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i emrit të kompanisë në Regjistrin e Anguilla-s Yes
Përgatitja e dokumentit Yes
Regjistruesi i aksionarëve, drejtorëve dhe anëtarëve Yes
Memorandum & Artikuj të Shoqatës Yes
Ndani librin e certifikatës së çertifikuar Yes
Vula e zakonshme (opsionale) Yes
Pres i autorizuar i nënshkrimit Yes
Çertifikata e inkorporimit Yes
Anguilla agjent i regjistruar Yes
Anguilla zyra e regjistruar Yes

Formularët e Regjistrimi i ndërmarrjes Anguilla

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Karta e tarifës Anguilla IBC
PDF | 835.52 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:33 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Anguilla IBC Incorporation

Karta e tarifës Anguilla IBC Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Incorporation Anguilla Mostër
PDF | 2.00 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:24 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Anguilla Mostër Shkarko

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Regjistrimi i ndërmarrjes Anguilla Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US