Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Drejtori / Aksionari i Emëruar për Anguilla Company | Nga 699 dollarë amerikanë

Tarifat e Drejtorit të Emëruar dhe Shërbimit të Aksionarëve

Aksioner

699 dollarë Service Fees

Drejtori

699 dollarë Service Fees
  • Përmbushja e kërkesave ligjore
  • Menaxhimi i pasurisë tuaj në një nivel të lartë
  • Mbrojtja e identitetit tuaj nga dokumentet e kompanisë dhe me të dhënat e Qeverisë.
  • Mbajtja e informacionit tuaj konfidencial brenda strukturës së kompanisë tuaj dhe Qeverisë.
  • Kontrolloni plotësisht aktivitetet e kompanisë suaj përmes Prokurës (POA) dhe Deklaratës së Mirëbesimit (DOT).

1. Përmbledhje

Nuk ka asnjë rekord të arritshëm nga publiku në Anguilla. Sidoqoftë, shërbimet e nominuara do t'ju ndihmojnë të mbani identitetin tuaj të padukshëm në dokumentet e kompanisë dhe me të dhënat e Qeverisë. Vetëm Agjenti i Regjistruar do të dijë marrëdhëniet midis të Emëruarit dhe Përfituesit.

2. Përfitimet

3. Drejtori i kandidatit

4. Aksionari i nominuar

5. Kufizimet

Ne nuk ofrojmë shërbime të të nominuarve për këto aktivitete:

6. Orari i tarifave

Drejtori i kandidatit
Shërbimet Tarifat e shërbimit Përshkrim
Drejtori i kandidatit 699 dollarë Përdorimi i Drejtorit të Nominuar për të mbajtur identitetin tuaj privat
Prokura (POA) 499 dollarë Nënshkrimi i drejtorit të kandidatit vetëm
Prokurë me vërtetim nga një Noter Publik 499 dollarë POA është çertifikuar nga një Noter Publik
Aksionari i nominuar
Shërbimet Tarifat e shërbimit Përshkrim
Aksionari i nominuar 699 dollarë Përdorimi i Aksionarit të Emëruar për të mbajtur identitetin tuaj privat
Deklarata e Mirëbesimit (DOT) 599 dollarë Nënshkrimi i aksionarit të nominuar vetëm
Deklarata e Mirëbesimit me çertifikim nga një Noter Publik 599 dollarë DOT është çertifikuar nga një Noter Publik
Krijoni kompani në Anguilla

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US