Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Anguilla

Llogari bankare

Llogari bankare

Kompania Anguilla e pranuar nga EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius, Belize

* Përparësia e të pasurit afarizëm në Anguilla:

 • Mbrojtja e aseteve
 • Ofroni hua për biznesin e vogël

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Aksionarët e emëruar dhe Drejtorët Profesionalë janë të lejueshëm në Anguilla (dhe një kompani mund të emërohet Drejtor).
 • Informacioni mbi pronarët përfitues mbahet në zyrën e regjistruar dhe nuk është i disponueshëm për publikun. Ne ofrojmë Shërbime të Emëruar për korporatat Anguilla për të siguruar konfidencialitetin dhe privatësinë tuaj të mëtejshme.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Flukse artizanale pagese të patëmetë
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Arka e shpejtë dhe e thjeshtë

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Markat tregtare dhe të shërbimeve mund të regjistrohen në Anguilla nën sistemin e Klasifikimit të Bukur. Ligji për Markat Tregtare 2002 parashikon aplikacione lokale për marka tregtare me regjistrim që daton nga marrja e aplikimit. Akti i Regjistrimit të Markave Tregtare në Mbretërinë e Bashkuar parashikon aplikime për të zgjeruar të drejtat nën një regjistrim të Mbretërisë së Bashkuar në Anguilla me efekt nga data e regjistrimit në Mbretërinë e Bashkuar, por një veprim në Anguilla për shkeljen e një regjistrimi me bazë në Mbretërinë e Bashkuar mund të ankohen vetëm për shkelje që ndodhin pas data e regjistrimit në Anguilla.
 • Afati i regjistrimit në regjistrimet lokale është 10 vjet dhe mund të rinovohet për periudha të ngjashme; afati i markave tregtare të regjistruara si zgjerime në Mbretërinë e Bashkuar është i njëjtë me regjistrimin themelor të Mbretërisë së Bashkuar.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Minimizoni koston tuaj të një zyre por përmirësoni biznesin tuaj nga Zyra jonë e Shërbimeve në Anguilla
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë Anguilla, të tilla si Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj.

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US