Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Përmirësoni biznesin e kompanisë me zyrën e shërbimit në Anguilla

Tarifat e Zyrës së Shërbimit Anguilla

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Kosto konkurruese
  • Asnjë kosto e fshehur
  • Fokusi i shërbimit ndaj klientit
  • Mbështetni rritjen e biznesit tuaj
  • Shmangni kostot e konfigurimit dhe problemet e menaxhimit

Një kompani Anguilla zakonisht ka një Adresë të regjistruar në Anguilla. Sidoqoftë, përdorimi i kësaj adrese për qëllime rutinë të biznesit është shumë i kufizuar. Me kalimin e kohës, mund të zbuloni se keni nevojë për shërbime shtesë në mënyrë që të menaxhoni dhe operoni Kompaninë tuaj Anguilla. Atëherë Zyra e Shërbimeve mund të jetë zgjidhja juaj.

Ka disa shërbime të rëndësishme që Kompania juaj Anguilla mund të përfitojë duke përfshirë:

Çdo postë ose korrier do të merret në emër të Kompanisë suaj Anguilla dhe ju do të njoftoheni automatikisht për postën. Pastaj, do të na konfirmoni me opsionet e mëposhtme;

  1. Bëni që posta të hapet dhe përmbajtja e saj të skanohet me e-mail për ju
  2. Bëni që posta të dërgohet në çdo adresë ndërkombëtare për kërkesën tuaj

Përveç kësaj, Kompania juaj Anguilla do të pajiset me një numër telefoni të dedikuar. Dhe thirrjet do të merren nga sekretarët tanë profesionistë në emër të Kompanisë suaj Anguilla, dhe pastaj mesazhi do t'ju përcillet përmes postës elektronike.

Dhe Kompania juaj Anguilla do të ketë gjithashtu një linjë të përbashkët faksi për t'u përdorur. Çdo faks do t'ju transmetohet automatikisht.

Me disa hapa, ju lehtë mund të merrni një Zyrë të Shërbimeve në Anguilla. Le të fillojmë tani!

Orari i tarifave:

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë
Krijoni kompani në Anguilla

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US