Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të krijoni një kompani në Anguilla | Formimi IBC

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

 • Ekipi ynë këshillues do t'ju këshillojë një lloj të mjaftueshëm të ndërmarrjes Anguilla që përshtatet me aktivitetin tuaj të biznesit.
 • Ekipi këshillues do të kontrollojë emrin e kompanisë për një kompani të re. Ekzistojnë disa rregullore në lidhje me emrin, të cilat nuk do të përdoren për regjistrim nëse emri
  • nuk do të jetë i njëjtë me, ose i ngjashëm me, emrin ose emrin e biznesit të ndonjë personi tjetër nëse përdorimi i këtij emri ka të ngjarë të ngatërrojë ose çorientojë nëse personi tjetër nuk bie dakord me shkrim për përdorimin e këtij emri në tërësi ose në pjesa, dhe nëse kërkohet nga regjistruesi, siguron një ndërmarrje të pranueshme për regjistruesin për të ndaluar ushtrimin e biznesit me atë emër brenda 6 muajve nga data e ndërmarrjes
  • nuk do të jetë identik me emrin e një organi korporativ të inkorporuar sipas ligjeve të Anguilla-s përpara 1 janarit 1995;
  • nuk do të sugjerojë ose nënkuptojë patronazhin e Madhërisë së saj ose ndonjë anëtari të Familjes Mbretërore ose lidhje me Qeverinë e Madhërisë së saj ose ndonjë departamenti të saj në Mbretërinë e Bashkuar ose diku tjetër; nuk do të sugjerojë ose nënkuptojë një lidhje me një parti politike ose një lider të një partie politike;
  • nuk do të sugjerojë ose nënkuptojë një lidhje me një universitet ose një shoqatë profesionale të njohur nga ligjet e Anguilla-s përveç nëse universiteti ose shoqata profesionale në fjalë jep pëlqimin me shkrim për përdorimin e emrit të propozuar; dhe
  • nuk do të jetë një emër që është i ndaluar nga rregulloret
 • Ju do të informoheni për detyrimin e Anguilës, politikën e taksimit, vitin financiar
Hapi 2
Your Anguilla company details

Detajet e kompanisë tuaj Anguilla:

 • Ne kemi nevojë për informacione të drejtorit të kompanisë suaj, aksioner, së bashku me raportin e aksioneve.
 • Zgjidhni shërbimet e rekomanduara për kompaninë tuaj Anguilla:
  • Llogari bankare: Ju mund të arrini llogari bankare në shumë banka në botë me njësinë ekonomike Anguilla. Ju mund të zgjidhni shumicën e opsioneve të bankës në listë (përveç Emirateve të Bashkuara Arabe, Zvicrës, Hong Kong).
  • Shërbimet e të nominuarve: Përdorimi i shërbimeve të të nominuarit në mënyrë që informacioni i të nominuarit të shfaqet në faqen e internetit të Regjistrimit të Kompanisë.
  • Zyra e shërbimit: Zgjidhni juridiksionin tuaj të preferuar për adresën e Shërbimit. Ju mund të keni shumë adresa Shërbimi në të gjithë botën.
  • IP dhe Markë Tregtare: Ju mund të regjistroni Pronën Intelektuale në të gjithë juridiksionin me entitetin Anguilla.
  • Llogaria tregtare: ky shërbim do të përmbushet pasi të aktivizohet llogaria bankare e korporatës.
  • Kontabiliteti: Shërbimi mund të përdoret ose jo në të ardhmen, sipas kërkesës tuaj.
 • Koha e përpunimit: Mund të zgjidhni 2 korniza kohore në varësi të urgjencës së kërkesës suaj. Për raste normale, një kompani mund të formohet në rreth 3-4 ditë pune, ndërsa çështjet urgjente mund të përpunohen dhe të përfundojnë vetëm në 2 ditë pune. Kohëzgjatja e procesit llogaritet pas marrjes së pagesës së plotë dhe të gjitha dokumenteve të kërkuara.
Hapi 3
Payment for Your Favorite Anguilla Company

Pagesa për Kompaninë tuaj të Preferuar Anguilla

Ne pranojmë pagesa me shumëllojshmëri mënyrash të ndryshme pagese, përkatësisht:

 • Kartë krediti / Debi (Visa / Master / Amex).
 • Paypal: ju mund të bëni një pagesë duke përdorur llogarinë tuaj PayPal.
 • Transfer bankar: Ju mund të bëni një transfer ndërkombëtar në llogaritë tona bankare. Një listë e ndryshme
Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Dokumentet origjinale të kompanisë suaj do të dërgohen në adresën tuaj të dhënë përmes postës (DHL / TNT / FedEX). Hapja e llogarisë bankare, zyra e shërbimit, licenca ose aplikimi i markës tregtare mund të përmbushen më pas në këtë kohë.
 • Mund të duhen 2 deri në 5 ditë pune për të dorëzuar kompletin e kompanisë pasi të jetë përfshirë kompania juaj.
 • Pas lëshimit të Certifikatës së Inkorporimit, kompania juaj Anguilla është e gatshme të bëjë biznes në të gjithë botën!
Krijoni kompani në Anguilla

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US