Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Cyprus Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Qipro

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Cyprus Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të Qipros

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për përfshirjen e ndërmarrjes Qipro
 • Kopjen e Pasaportës së Noterizuar / Apostille;
 • Kopja e Dëshmisë së Adresës së Noterizuar / Apostilit (fatura e shërbimeve siç janë gazi, uji, energjia elektrike, ... fatura) e cila është në anglisht dhe jo më e vjetër se 3 muaj.
 • Referencë bankare
 • CV / CV-ja;

Tarifat e regjistrimit të ndërmarrjeve në Qipro

Nga

1,599 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 14 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Qiproja është një lider midis juridiksioneve ndërkombëtare të planifikimit të taksave dhe regjistrimi i një kompanie në Qipro është mekanizmi ideal për mbrojtjen e një biznesi
 • Banka në Qipro është e jashtëzakonshme për shkak të këtyre arsyeve:
  • Shumëllojshmëria e shërbimeve bankare: llogari rrjedhëse dhe korporatave; depozitat me afat; shërbime pagese (urdhra të përhershëm, leje kontrolli, drafte bankieri dhe transferim elektronik i fondeve / pagesa SWIFT), transaksione në para, lehtësi kredie, financa tregtare
  • Lehtësitë e kartave të kreditit / debitit: zgjedhja e gjerë e kartave të pagesave VISA dhe MasterCard është në dispozicion (karta tarifimi dhe karta debiti / ATM, përfshirë kartat e parapaguara të debitit).
  • Banking në internet: lehtësi të plota të bankave në internet, me siguri të rritur në tre nivele, duke lejuar hyrjen dhe funksionimin 24/7 të llogarisë suaj nga çdo vend në botë.
 • Një kompani e Qipros është në gjendje të aplikojë për disa banka të tilla si: EPB, bankat Belize, Boslil, Maubank.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC gjithmonë i kupton dëshirat dhe nevojat e klientëve tanë dhe përpiqet të kursejë paratë tuaja, megjithatë arrin të ofrojë shërbime financiare profesionale
"Një qindarkë e kursyer është një qindarkë e fituar"

Shërbimet tona:

 1. Dorëzoni kthimin vjetor të kompanisë suaj te Regjistruesi i Kompanive

Pse na zgjodhet ne:

 1. Trajtoni në mënyrë efektive përputhshmërinë dhe raportimin e taksave
 2. Rrjeti ndërkombëtar
 3. Kujdesi profesional ndaj klientit

Përfitimet:

 1. Traktati i taksës së dyfishtë
 2. Zgjero aktivitetin tënd në Evropë pa asnjë kufizim

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Përdorimi i të nominuarve do të sigurojë përfitime të sistemit tatimor të juridiksionit të zgjedhur në det të hapur. Për shembull, në mënyrë që të fitojë përfitimet e sistemit të taksave të Qipros, kompania duhet të jetë një rezident i taksave që kërkon që kompania të kontrollohet dhe drejtohet nga vendi.

 • Mbeten anonime
 • Shijoni përfitimet e sistemit tatimor
 • Niveli i lartë i privatësisë

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Zgjohuni për më shumë mundësi biznesi dhe zgjeroni kompaninë tuaj Qipro me planet tona të Zyrës së Shërbimeve
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal
 • Ne mund të mbështesim kompaninë tuaj Qipro me Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, Mbretëri e Bashkuar.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Bazuar në të, klientët janë në gjendje të dallojnë mallrat ose shërbimet e një prodhuesi (ofruesi të shërbimit) nga mallrat dhe shërbimet e një tjetri. Kjo është një arsye pse regjistrimi i markës tregtare është shumë i rëndësishëm. Regjistrimi i tillë mund të përfundojë brenda një vendi (Qipro) ose brenda Bashkimit Evropian.
 • One IBC do t'ju ndihmojë në zgjedhjen e klasave të regjistrimit të markave tregtare BE ose Qipro për mbrojtjen më të mirë të markave tuaja tregtare dhe do t'ju rekomandojë strategjinë më të mirë për një regjistrim të tillë. Ju mund ta zbatoni markën tuaj tregtare në një treg me pothuajse 500 milion konsumatorë

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Shkalla e lartë e suksesshme e Hapjes së Llogarisë Tregtare të PayCEC, vijuesit janë Paypal, GlobalPay, FirstData, Stripe.
 • Kompania Qipro është në gjendje të aplikojë për disa banka të tilla si: EPB, bankat Belize, Boslil, Maubank.
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Forcë pune shumë e kualifikuar dhe shumëgjuhëshe
 • Shkalla më e ulët e taksave të korporatave të BE-së
 • Rekordi i IHD-ve
 • Shërbime efikase juridike, kontabël dhe bankare
 • Qendra Ndërkombëtare me reputacion të transportit

Regjistroni një kompani në Qipro me karakteristikat kryesore

Kufizuar privat

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Kufizuar privat
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 12.50%
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 14
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 5,000 EURO
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë po
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,599.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,400.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,499.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,400.00

Fusha e Shërbimeve

Private Limited

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Një letër mirëseardhje, Yes
Certifikata e Inkorporimit (foto demo); Yes
Akti i emëruar i besimit, Yes
Marrëveshja për transferimin e të nominuarve të aksioneve Yes
Një çertifikatë aksioni Yes
Një letër këshille tatimore Yes
Memorandumi dhe statuti i shoqatës Yes
Dokumentet e regjistrimit të tatimit mbi të ardhurat e Qipros me një numër të taksës mbi të ardhurat e Qipros (TIC) si dhe dokumentin e regjistrimit të TVSH-së në Qipro Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dëmshpërblimi i nënshkruar nga UBO për përdorimin e ndërmarrjes në Qipro në një mënyrë të ligjshme dhe të duhur dhe natyrisht poa juaj nëse keni nevojë për një (Prokurë). Yes
Regjistrimi i një ndërmarrje të Qipros kompletohet nga regjistrimi i saj në regjistrat e regjistruesit të ndërmarrjeve dhe lëshimi i çertifikatave të themelimit dhe memorandumit dhe artikujve të shoqatës Yes

Formularët e Regjistroni një kompani në Qipro

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Karta e Çmimit të Qipros PL
PDF | 919.87 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:56 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për inkorporimin e ndërmarrjes PL të Qipros

Karta e Çmimit të Qipros PL Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembulli i Qipros
PDF | 723.15 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:21 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembulli i Qipros Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Regjistroni një kompani në Qipro

1. Cilat janë përfitimet e përfshirjes në Qipro?

Qipro konsiderohet të jetë një nga juridiksionet më tërheqëse në Evropë për të formuar një kompani me përgjegjësi të kufizuar për shkak të sistemit të saj të favorshëm të taksave. Kompanitë mbajtëse të Qipros gëzojnë të gjitha përfitimet që juridiksioni i ulët i taksave ka për të ofruar si përjashtimi i plotë nga tatimi mbi të ardhurat e dividentit, asnjë tatim në burim për dividentët e paguar jorezidentëve, asnjë tatim mbi fitimet e kapitalit dhe një nga normat më të ulëta të taksave të kompanive në Evropë prej vetëm 12.5% .

Për më tepër, Qipro ka më shumë përparësi siç janë ligjet e saj të korporatave të cilat bazohen në Ligjin për Kompanitë Angleze dhe janë në përputhje me direktivat e BE, tarifat e ulëta të inkorporimit dhe një proces të shpejtë të inkorporimit.

Për më tepër, Qipro ka një rrjet të gjerë të traktateve të taksave të dyfishta dhe aktualisht po negocion për më shumë.

Lexo më shumë:

2. Cila është procedura e përfshirjes në Qipro?

Para se të ndërmerren ndonjë hap tjetër, duhet të drejtohet Regjistruesi i Kompanive për të aprovuar nëse emri me të cilin kompania propozohet të përfshihet është i pranueshëm.

Pas miratimit të emrit , duhet të përgatitet dhe depozitohet dokumentacioni i nevojshëm. Dokumente të tilla janë artikujt e themelimit dhe memorandumi i shoqatës, adresa e regjistruar, drejtorët dhe sekretari.

Shiko me shume:

3. Çfarë janë "dokumentet e korporatave"?

Rekomandohet të sigurohet që me themelimin e kompanisë, pronarëve të saj përfitues ose zyrtarëve të tjerë të përshtatshëm t'u sigurohen kopjet e të gjitha dokumenteve të korporatës. Dokumente të tilla korporative zakonisht përmbajnë:

 • Certifikata e inkorporimit
 • Memorandum i Shoqatës
 • Nenet e Shoqatës
 • Një çertifikatë aksioni

Lexo më shumë:

4. Çfarë është Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Qipro?

Çdo kompani e Qipros duhet të ketë memorandumin dhe artikullin e saj të shoqatës.

Memorandumi përmban informacionin themelor të ndërmarrjes siç janë emri i kompanisë, zyra e regjistruar, objektet e ndërmarrjes etj. Duhet pasur kujdes që disa klauzola të para të sendeve të jenë të përshtatura për rrethanat specifike dhe objektet kryesore të biznesit dhe aktivitetet e ndërmarrjes.

Artikujt specifikojnë rregulla për qeverisjen e menaxhimit të brendshëm të ndërmarrjes dhe rregullore për të drejtat e anëtarëve (emërimi dhe kompetencat e drejtorëve, transferimi i aksioneve, etj.).

Lexo me shume :

5. Cilat janë kërkesat e kapitalit aksionar?
Nuk ka ndonjë kërkesë ligjore për sa i përket kapitalit minimal ose maksimal të aksionit të kompanisë.
6. Cili është numri minimal i drejtorëve dhe aksionarëve, dhe kush mund të jetë një?

Sipas ligjit të Qipros, çdo kompani e kufizuar nga e përbashkët duhet të ketë një minimum prej një drejtori, një sekretari dhe një aksioneri.

Nga pikëpamja e planifikimit tatimor, shpesh kërkohet që kompania të tregohet se drejtohet dhe kontrollohet në Qipro dhe, në përputhje me rrethanat, rekomandohet që shumica e drejtorëve të emëruar të jenë banorë të Qipros.

Lexo më shumë:

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Regjistroni një kompani në Qipro Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US