Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Qipro

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Qiproja është një lider midis juridiksioneve ndërkombëtare të planifikimit të taksave dhe regjistrimi i një kompanie në Qipro është mekanizmi ideal për mbrojtjen e një biznesi
 • Banka në Qipro është e jashtëzakonshme për shkak të këtyre arsyeve:
  • Shumëllojshmëria e shërbimeve bankare: llogari rrjedhëse dhe korporatave; depozitat me afat; shërbime pagese (urdhra të përhershëm, leje kontrolli, drafte bankieri dhe transferim elektronik i fondeve / pagesa SWIFT), transaksione në para, lehtësi kredie, financa tregtare
  • Lehtësitë e kartave të kreditit / debitit: zgjedhja e gjerë e kartave të pagesave VISA dhe MasterCard është në dispozicion (karta tarifimi dhe karta debiti / ATM, përfshirë kartat e parapaguara të debitit).
  • Banking në internet: lehtësi të plota të bankave në internet, me siguri të rritur në tre nivele, duke lejuar hyrjen dhe funksionimin 24/7 të llogarisë suaj nga çdo vend në botë.
 • Një kompani e Qipros është në gjendje të aplikojë për disa banka të tilla si: EPB, bankat Belize, Boslil, Maubank.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC gjithmonë i kupton dëshirat dhe nevojat e klientëve tanë dhe përpiqet të kursejë paratë tuaja, megjithatë arrin të ofrojë shërbime financiare profesionale
"Një qindarkë e kursyer është një qindarkë e fituar"

Shërbimet tona:

 1. Dorëzoni kthimin vjetor të kompanisë suaj te Regjistruesi i Kompanive

Pse na zgjodhet ne:

 1. Trajtoni në mënyrë efektive përputhshmërinë dhe raportimin e taksave
 2. Rrjeti ndërkombëtar
 3. Kujdesi profesional ndaj klientit

Përfitimet:

 1. Traktati i taksës së dyfishtë
 2. Zgjero aktivitetin tënd në Evropë pa asnjë kufizim

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Përdorimi i të nominuarve do të sigurojë përfitime të sistemit tatimor të juridiksionit të zgjedhur në det të hapur. Për shembull, në mënyrë që të fitojë përfitimet e sistemit të taksave të Qipros, kompania duhet të jetë një rezident i taksave që kërkon që kompania të kontrollohet dhe drejtohet nga vendi.

 • Mbeten anonime
 • Shijoni përfitimet e sistemit tatimor
 • Niveli i lartë i privatësisë

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Zgjohuni për më shumë mundësi biznesi dhe zgjeroni kompaninë tuaj Qipro me planet tona të Zyrës së Shërbimeve
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal
 • Ne mund të mbështesim kompaninë tuaj Qipro me Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, Mbretëri e Bashkuar.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Bazuar në të, klientët janë në gjendje të dallojnë mallrat ose shërbimet e një prodhuesi (ofruesi të shërbimit) nga mallrat dhe shërbimet e një tjetri. Kjo është një arsye pse regjistrimi i markës tregtare është shumë i rëndësishëm. Regjistrimi i tillë mund të përfundojë brenda një vendi (Qipro) ose brenda Bashkimit Evropian.
 • One IBC do t'ju ndihmojë në zgjedhjen e klasave të regjistrimit të markave tregtare BE ose Qipro për mbrojtjen më të mirë të markave tuaja tregtare dhe do t'ju rekomandojë strategjinë më të mirë për një regjistrim të tillë. Ju mund ta zbatoni markën tuaj tregtare në një treg me pothuajse 500 milion konsumatorë

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Shkalla e lartë e suksesshme e Hapjes së Llogarisë Tregtare të PayCEC, vijuesit janë Paypal, GlobalPay, FirstData, Stripe.
 • Kompania Qipro është në gjendje të aplikojë për disa banka të tilla si: EPB, bankat Belize, Boslil, Maubank.
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Forcë pune shumë e kualifikuar dhe shumëgjuhëshe
 • Shkalla më e ulët e taksave të korporatave të BE-së
 • Rekordi i IHD-ve
 • Shërbime efikase juridike, kontabël dhe bankare
 • Qendra Ndërkombëtare me reputacion të transportit

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US