Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbimet e Llogarisë Tregtare të Qipros në Internet | Nga 99 dollarë amerikanë

Tarifat e Llogarisë Tregtare të Qipros

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Shkalla e lartë e suksesshme e Hapjes së Llogarisë Tregtare të PayCEC, vijuesit janë Paypal, GlobalPay, FirstData, Stripe.
 • Kompania Qipro është në gjendje të aplikojë për disa banka të tilla si: EPB, bankat Belize, Boslil, Maubank.
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut

Kompanitë me bazë në Qipro kanë infrastrukturë shumë të zhvilluar të shërbimeve të biznesit, reputacion të shkëlqyeshëm, qeveri të qëndrueshme dhe status të veçantë brenda BE-së, si dhe aftësinë për të kryer biznes në një juridiksion cilësor me taksë të ulët. Për të mos përmendur që është një udhëheqës midis juridiksioneve ndërkombëtare të planifikimit të taksave dhe regjistrimi i një kompanie në Qipro është mekanizmi ideal për mbrojtjen e një biznesi.

Ne jemi të përkushtuar për të kujdesur dhe fuqizuar bizneset e Qipros për të kapur trendin global në kontekstin e ndryshimit të ekonomisë nga Llogaria Tregtare më e besueshme nga organizatat ndërkombëtare: Shkalla e lartë e suksesshme e Hapjes së Llogarisë Tregtare PayCEC, vijimet janë Paypal, GlobalPay, FirstData, Stripe.

Nëse klienti është i pranueshëm - Kompania Qipro është në gjendje të aplikojë për disa banka të tilla si: EPB, bankat Belize, Boslil, Maubank.

Karakteristikë

Rritni biznesin tuaj

Vendimet e biznesit në një mënyrë të siguruar sigurie janë një kërkesë për të përmbushur ritmin e shpejtë të industrisë me pakicë në botë. Kështu që PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni lehtësisht llogarinë tuaj tregtare të Qipros brenda 5 minutash.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Materiali integrues ju dërgohet dhe Mbështetja Teknike është në dispozicion nëse kërkohet.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar formularin aktiv tregtar të Qipros në internet.
 • Korporata e Pagesave Botërore do të bazohet në informacionin për të mbështetur për kompaninë tuaj me bazë Qipron.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Vetëm disa hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë bankare të kompanisë suaj brenda pak ditësh.
  • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijuar një kompani në Qipro

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US