Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Tarifat e formimit të ndërmarrjes Qipro | Kostoja për të hapur kompaninë

Tarifat e shërbimit të formimit të ndërmarrjes Qipro

Nga

1,599 dollarë amerikanë Service Fees
  • Bërë brenda 14 ditëve të punës
  • Shkalla 100% e suksesshme
  • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
  • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
  • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

1. Tarifat e formimit të ndërmarrjes Qipro

Lloji i ndërmarrjes Tarifa e shërbimit për vitin e parë Tarifa e shërbimit për vitin 2+ Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar
Kufizuar privat 1,599 dollarë amerikanë 1499 dollarë amerikanë 1400 dollarë amerikanë

2. Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura

Singapore Singapori

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
OCBC Bank
www.ocbc.com
Banka OCBC
30,000 SGD 2 - 4 ditë Vizitë personale 499 dollarë

Belize Belize

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Belize Bank International
www.belizebankinternational.com
Belize Bank International
1000 dollarë 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë
Caye International Bank
www.cayebank.bz
Banka Ndërkombëtare Caye
1000 dollarë 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Puerto Rico Porto Riko

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Euro Pacific Bank
www.europacbank.com
Banka Euro Pacific
500 dollarë 4 - 7 ditë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Saint Lucia Shën Lucia

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Bank of Saint Lucia International
www.boslil.com
Banka e Saint Lucia International
5000 dollarë amerikanë 5 - 7 ditë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Mauritius Mauritius

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
MauBank Ltd
www.maubank.mu/sq
MauBank Ltd
5,000 (GBP, USD, EUR, CHF, AUD ose ZAR: 5,000) 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 1400 dollarë
Bank One
https://bankone.mu
Banka Një
5,000 USD 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 1400 dollarë

3. Kontabiliteti & Auditimi

Shërbime të kontabilitetit dhe taksave

nga 550 dollarë amerikanë

4. Licencimi i biznesit

Emri i licencës Afati kohor Tarifa
1. E-Money & Institucionet e Pagesave 3-4 javë Nga 28,000 dollarë amerikanë

5. Tarifa e shërbimit të të nominuarit

Shërbimet Tarifa e shërbimit Përshkrim
Aksioner i nominuar 699 dollarë
Drejtor i nominuar 699 dollarë
Dokumentet e autorizimit (POA) 499 dollarë Nënshkrimi i drejtorit të kandidatit vetëm
Prokura me vërtetim nga noteri publik 499 dollarë Certifikimi nga noteri i dokumenteve të hollësishme të POA
Deklarata e besimit (DOT) me vërtetim nga noteri publik 599 dollarë Certifikimi nga noteri i dokumenteve të hollësishme të DOT
Prokura (POA) me dokumente apostile 599 dollarë Certifikimi i dokumenteve nga Regjistri i Përgjithshëm / Gjykata

Shënime:

6. Tarifa e shërbimit të shërbimit

6.1 Zyra Virtuale

Periudha Tarifa (US $ / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës).

6.2 Plan i dedikuar i Zyrës

Periudha Tarifa (US $ / muaj / vend)
3 muaj 399 dollarë
6 muaj 369 dollarë
12 muaj 329 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës.)

6.3. Plani i Bashkëpunimit

Lloji Tarifa
Dita - kalojë 29 dollarë amerikanë / ditë / ditë
Vizitor 135 dollarë amerikanë / në ditë / 5 ditë
I zakonshëm 499 $ / muaj / muaj

6.4. Dhoma e mbledhjes

Koha Tarifa
1 orë 79 dollarë
Gjysmë ditë 159 dollarë

7. Tarifa e Llogarisë Tregtare

Tarifa e shërbimeve tona për Aplikimin Online të Llogarisë Tregtare është 99 dollarë amerikanë

8. Tarifa e rinovimit të ndërmarrjes

Lloji i inkorporimit Tarifat Data e Afatit
Kufizuar privat 2,899 dollarë amerikanë
  • Tarifa e shërbimit: 1,499 dollarë amerikanë
  • Tarifa qeveritare: 1,400 dollarë amerikanë
30 qershor të çdo viti
Krijuar një kompani në Qipro

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US