Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni llogarinë bankare në det të hapur të Qipros në internet | Nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të Hapur në Qipro

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Depozitë fillestare çuditërisht e përballueshme
  • Minimizoni mundësinë e udhëtimit
  • Rekomandohen vetëm bankat ndërkombëtare, me renome.

Informacioni i Kompanisë Qipro dhe Llogaria Bankare e Qipros

Megjithëse Banka Qendrore e Qipros zbaton në mënyrë rigoroze Qarkoren e saj të Pastrimit të Parave të Kompanive Shell në Qershor 2018 që lejon vetëm përfshirjen e Qipros llogarinë e korporatave të hapur në Qipro , kjo nuk do të thotë që Qiproja nuk është një juridiksion tërheqës për tregtarët, investitorët, Sipërmarrësit më . Falë përqendrimit të bankave ndërkombëtare dhe me reputacion, dhe degëve të tyre të vendosura në shumë vende rreth Rajonit Evropian, sistemet e tyre të mëdha bankare lehtësojnë biznesin tuaj tregtar ndërkombëtar.

Hapni Llogari Bankare në Qipro

Krijuar një kompani në Qipro

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US