Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Saint Vincent - Grenadines Company Details

Your Saint Vincent - Grenadines Detajet e Kompanisë

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Saint Vincent - Grenadines Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Saint Vincent - Grenadines

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për themelimin e ndërmarrjes Saint Vincent - Grenadines
 • Skanimi i Pasaportës së Noterizuar dhe patentë shoferit;
 • Skanimi i Dëshmisë së Adresës së Noterizuar (Fatura e shërbimeve si fatura e gazit, ujit, energjisë elektrike, ...) e cila është në anglisht dhe jo më e vjetër se 3 muaj. Nëse nuk është në anglisht, kërkohet një përkthim;
 • Letër referimi bankare;

Tarifat e formimit të kompanisë St Vincent dhe Grenadines

Nga

999 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 5 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Shën Vincenti dhe Grenadinet është një juridiksion i njohur dhe i respektuar bankar në det të hapur me sekretin e lartë të mbrojtur.
 • Saint Vincent and the Grenadines është sektori financiar që mbetet një shtyllë e rëndësishme e ekonomisë së saj, me bankat që marrin drejtimin e saj.
 • Bankat Saint Vincent dhe Grenadines ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, €, $) si dhe me bankat në internet.
 • Saint Vincent and the Grenadines gjithashtu ofron shërbime të parapaguara të kartave të kreditit si për llogaritë e korporatave ashtu edhe për ato bankare private.
 • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Saint Vincent dhe Grenadines për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.
 • Përveç kësaj, kompanitë e Saint Vincent dhe Grenadines kanë avantazh duke aplikuar banka në banka të tjera të tilla si Banka Private Pacific (në Vanuatu), MauBank dhe BankOne (në Mauritius), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize)

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.
 • Të gjitha funksionet praktike të menaxhimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i IBC mbi bazën e një prokure.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)

Kompania e rafteve

Kompania e rafteve
 • Ne kemi një gamë të gjerë të ndërmarrjeve të gatshme të Saint Vincent dhe Grenadines (ndërmarrjet e rafteve në det të hapur) që nuk kanë tregtuar kurrë për blerje dhe përdorim të menjëhershëm.
 • Pasi të keni zgjedhur një kompani të preferuar, na kontaktoni për të siguruar disponueshmërinë e saj.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Në Saint Vincent dhe Grenadines, regjistrimi i markës tregtare është i nevojshëm për të fituar të drejtën mbi të dhe për të marrë masa kundër shkeljes. Aplikimet për markat tregtare duhet të jenë në terren me Zyrën e Tregtisë dhe Pronës Intelektuale. Kompania jonë do t'ju ndihmojë të bëni dhe përgatitni dokumentet për këtë regjistrim.
 • Markat e regjistruara tregtare mbrohen për një periudhë dhjetë (10) vjeçare nga data e aplikimit. Rinovimi i markës tregtare mund të kërkohet brenda një (1) viti para datës së skadimit, dhe gjithashtu një (1) vit pas datës së skadimit me pagimin e tarifave të rinovimit të vonuar.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Merrni një shërbim profesional të zyrës dhe bëjeni biznesin tuaj të duket më i madh me Zyrën tonë të Shërbimeve në Saint Vincent
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë Saint Vincent dhe Grenadines, të tilla si Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj.

Kompania e Hapur në Shën Vincent dhe Grenadinet me karakteristikat kryesore

Me përgjegjësi të kufizuar (LLC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit SH.PK
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 7
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 10,000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 999.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 900.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 899.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 900.00

Fusha e Shërbimeve

Limited Liability Company (LLC)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përfshirja e kompanisë në det të hapur St.Vincent, përfshirë tarifën e regjistrimit
 • Kontrolloni emrin
 • Përgatitja e artikujve
 • Mbështetje për Klientin gjatë gjithë jetës
Yes
Tarifa e regjistruar e agjentit dhe zyra e regjistruar Yes
Dërgesa me korrier Yes
Kontrolloni emrin Yes
Përgatitja e artikujve Yes
Certifikata e Formimit Yes
Mbështetje për Klientin gjatë gjithë jetës Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve pranë Autoritetit të Shërbimeve Financiare dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe kërkesat e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive. Yes

Formularët e Kompania e Hapur në Shën Vincent dhe Grenadinet

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Saint Vincent - Grenadines LLC Karta e tarifës
PDF | 897.64 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:12 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Saint Vincent - Grenadines LLC

Saint Vincent - Grenadines LLC Karta e tarifës Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Incorporation Shën Vincent Grenadines Shembull
PDF | 2.88 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:23 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Shën Vincent Grenadines Shembull Shkarko

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania e Hapur në Shën Vincent dhe Grenadinet Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US