Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Kompania e rafteve

Tarifat e kompanisë së raftit Saint Vincent and the Grenadines

Nga

790 dollarë Service Fees
  • Për të kursyer kohën e përfshirë në marrjen e hapave për të krijuar një korporatë të re.
  • Të tregojë jetëgjatësinë e korporatave në mënyrë që të tërheqë konsumatorë ose investitorë.
  • Pa rrezik përgjegjësie
  • Asnjë borxh ose detyrim
  • Asnjë aktivitet i mëparshëm biznesi

1. Përmbledhje

Krijohet një kompani raftesh dhe lihet pa asnjë aktivitet. Kompania më pas mund t'i shitet një personi ose një grupi personash që dëshirojnë të fillojnë një kompani pa kaluar të gjitha procedurat e krijimit të një të reje.

Arsyet e zakonshme për blerjen e një kompanie raft përfshijnë sa vijon.

Lista jonë gjithëpërfshirëse e azhurnuar e kompanive të rafteve është në dispozicion për ju që të kërkoni dhe të rezervoni zgjedhjen tuaj. E vetmja gjë që duhet të bësh është të shënosh kutinë (et) e zgjedhura (t), të na dërgosh një kërkesë dhe ne do t'ju kthehemi së shpejti për mbështetje të mëtejshme.

2. Si të blini një kompani raftesh?

Hapi 1: Porositni çdo kompani raft nga lista jonë e disponueshme për juridiksionin ose llojin e ndërmarrjes që ju nevojitet.

Hapi 2: Na jep detaje për çdo ndryshim të propozuar në kompani (si ndryshimi i emrit, kapitali në rritje, ndryshimi i pronësisë, përdorimi i aksionarit / drejtorit të emëruar) duke nënshkruar disa dokumente të kërkuara nga Regjistri i Kompanisë.

Hapi 3: Në varësi të juridiksionit, duhen 1 deri në 3 ditë për të kontaktuar autoritetin lokal. Ne do t'ju dërgojmë dokumentet përkatëse me email dhe ndërlidhësin e ndërmarrjes në adresën tuaj të banimit me dorëzim të shpejtë (TNT, DHL, UPS etj) brenda 5-7 ditëve të punës.

Hapi 4: Ju mund të hapni llogarinë bankare për kompaninë tuaj në Evropë, Hong Kong, Singapor ose juridiksione të tjera të mbështetura në llogari bankare në det të hapur! Ju jeni transferim ndërkombëtar parash i parave nën kompaninë tuaj të re në det të hapur.

Pasi të keni kompaninë tuaj të rafteve në det të hapur, jeni gati të bëni biznes ndërkombëtar!

3. Lista e kompanive në raft për shitje

Emrin Data e themelimit Rinovimi tjetër Çmimi Statusi
EXPERTRADA LTD 30-Mars-2017 31-Dhjetor-2017 790 dollarë Rezervuar
TREGJET FDAC Kufizuar 30-Gusht-2016 31-dhjetor-2016 940 dollarë Rezervuar
Shpërndarjet Ndërkombëtare Medex Inc. 08-Prill-16 31-dhjetor-2016 940 dollarë Rezervuar
Kartat e jahteve PROTEUS, INC 25-maj-2017 31-Dhjetor-2017 790 dollarë Rezervuar
Krijoni një kompani në Shën Vincent dhe Grenadinet

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US