Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë përshtatshmërinë e emrit dhe bëjmë një sugjerim nëse është e nevojshme.

Hapi 2
Your Labuan Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Labuan

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Labuan Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Labuan

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Ju mund të sillni dokumentet në një paketë kompanie për të hapur një llogari bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për themelimin e ndërmarrjes Labuan
 • Skanimi i pasaportës së noterizuar;
 • Skanimi i Dëshmisë së Adresës së Noterizuar (Fatura e shërbimeve si gazi, uji, fatura e energjisë elektrike) e cila është në anglisht dhe jo më e vjetër se 3 muaj. Nëse nuk është në anglisht, kërkohet një përkthim;

Kostoja e Formimit të Kompanisë Labuan

Nga

2700 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 2-3 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Bankat Malajziane dhe Ndërkombëtare ofrojnë një platformë të plotë bankare ndërkombëtare, me llogari me shumë monedha (£, €, $) si dhe bankare në internet.
 • Bankat gjithashtu ofrojnë shërbime të parapaguara të kartave të kreditit si për llogaritë e korporatave ashtu edhe për ato bankare private.
 • Përveç kësaj, kompanitë Labuan kanë avantazh duke aplikuar Banka në banka të tjera të tilla si OCBC, Maybank, UOB, Private Pacific Bank (në Vanuatu), MauBank dhe BankOne (në Mauritius), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize)

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Qëllimi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.
 • Të gjitha funksionet praktike të drejtimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i shoqërisë mbi bazën e një prokure.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Merrni një shërbim profesional të zyrës dhe bëjeni biznesin tuaj të duket më i madh me Zyrën tonë të Shërbimeve në Labuan
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë Labuan, të tilla si Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj.

Kompania e rafteve

Kompania e rafteve
 • Ne kemi një gamë të gjerë të kompanive të gatshme Labuan (kompani të rafteve në det të hapur) që nuk kanë tregtuar kurrë për blerje dhe përdorim të menjëhershëm.
 • Pasi të keni zgjedhur një kompani të preferuar, na kontaktoni për të siguruar disponueshmërinë e saj.

Kompania në det të hapur në Labuan me karakteristikat kryesore

Kompania e kufizuar nga aksionet

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Kompania Labuan (Private e Kufizuar nga Aksionet)
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Aktivitet jo tregtar për Labuan
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2-3 ditë pune
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 1000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë Jo
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara Jo për kompanitë Holding
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 2,700.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 2,300.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 2,600.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 2,300.00

Formularët e Kompania në det të hapur në Labuan

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Labuan Company (Kufizuar nga Aksionet) Karta e tarifës
PDF | 957.88 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:58 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Labuan Company (i kufizuar nga aksionet)

Labuan Company (Kufizuar nga Aksionet) Karta e tarifës Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania në det të hapur në Labuan

1. Çfarë është norma e taksës së kompanisë Labuan?

3% e fitimit neto të audituar për aktivitetet tregtare.

Pa taksë për aktivitetet jo-tregtare.

2. A ka Malajzia ndonjë marrëveshje për taksën e dyfishtë
Po, vendi ka nënshkruar marrëveshje të taksës së dyfishtë me 65 vende.
3. Cila është kërkesa minimale e kapitalit e entitetit Labuan?
Nga 1 dollar amerikan e tutje
4. A mundet që një Malajzian të përfshijë një kompani Labuan?
Të dy Malajzia ose Jo Malajzia mund të jenë drejtori dhe përfituesi i një kompanie labuan.
5. A ka ndonjë kërkesë për të regjistruar llogari për kompaninë Labuan?

Vetëm për kompanitë e licencuara dhe kompanitë që zgjedhin të paguajnë 3% taksë.

Sidoqoftë, ekziston ende një kërkesë për të mbajtur llogari që do të tregojnë mjaftueshëm pozicionin financiar të kompanisë. Me rritjen e pajtueshmërisë, është e zakonshme që nga shumica e kompanive do të kërkohet të përgatisin të paktën llogari të menaxhimit

Lexo më shumë:

6. A ka ndonjë kërkesë për të paraqitur një kthim vjetor?
Po por është e thjeshtë.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania në det të hapur në Labuan Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US