Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të krijoni biznes në Labuan | Krijimi i një kompanie

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

 • Ekipi ynë këshillues do t'ju këshillojë një lloj të mjaftueshëm të ndërmarrjes Labuan që përshtatet me aktivitetin tuaj të biznesit.
 • Ekipi këshillues do të kontrollojë emrin e kompanisë për një kompani të re. Regjistruesi nuk duhet të regjistrojë një kompani me një emër:
  • është e ngjashme ose identike me një kompani ekzistuese. Një emër që nënkupton veprimtari të paligjshme. Një emër që nënkupton patronazhin mbretëror ose qeveritar.
  • shprehet në çdo gjuhë duke përdorur alfabetin latin, nëse Regjistruesi i Kompanive po pranon një përkthim në Anglisht dhe emri nuk konsiderohet i padëshirueshëm. Emrat kinezë janë të mundshëm.
  • Emrat që kërkojnë pëlqimin ose një bankë licence, ndërtimi i një shoqërie, kursime, hua, sigurime, sigurime, risigurime, menaxhim fondi, fond investimesh, besim, administrues të besuar, Dhoma e Tregtisë, universiteti, bashkia ose ekuivalentët e tyre në gjuhën e huaj.
 • Ju do të informoheni për detyrimin e Labuan, politikën e taksimit, vitin financiar, datën e rinovimit për kompaninë tuaj në Labuan.
Hapi 2
Your Labuan company details

Detajet e kompanisë tuaj Labuan:

Ne kemi nevojë për informacione në lidhje me Drejtorin, aksionarin e kompanisë suaj, së bashku me raportin e aksioneve.

 • Zgjidhni shërbimet e rekomanduara për kompaninë tuaj Labuan:
  • Llogari bankare: Ju mund të arrini llogari bankare në shumë banka në botë me një entitet Labuan. Ju mund të zgjidhni shumicën e opsioneve bankare në listë (përveç Emiratet e Bashkuara Arabe, Zvicra, Hong Kong).
  • Shërbimet e të nominuarve: Përdorimi i shërbimeve të të nominuarit në mënyrë që informacioni i të nominuarit të shfaqet në faqen e internetit të Regjistrimit të Kompanisë.
  • Zyra e shërbimit: Zgjidhni juridiksionin tuaj të preferuar për adresën e Shërbimit. Ju mund të keni shumë adresa Shërbimesh në të gjithë botën.
  • IP dhe Markë Tregtare: Ju mund të regjistroni Pronën Intelektuale në të gjitha juridiksionet me entitetin Labuan.
  • Llogaria tregtare: ky shërbim do të përmbushet pasi të aktivizohet llogaria bankare e korporatës.
  • Kontabiliteti: Shërbimi mund të përdoret ose jo në të ardhmen, sipas kërkesës tuaj.
 • Koha e përpunimit: Ju mund të zgjidhni 2 lloje të periudhave kohore në varësi të urgjencës së kërkesës suaj. Brenda orëve të punës pas Labuan, ne mund t'ju ndihmojmë ta bëni atë më shpejt brenda 5 ditëve të punës pasi të siguroni të gjitha dokumentet dhe informacionin e kërkuar.
Hapi 3
Payment for Your Favorite Labuan Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Labuan

Ne pranojmë pagesa me metoda të ndryshme, përkatësisht:

 • Kartë krediti / Debi (Visa / Master / Amex).
 • PayPal: ju mund të bëni një pagesë duke përdorur llogarinë tuaj PayPal.
 • Transfer bankar: Ju mund të bëni një transfer ndërkombëtar në llogaritë tona bankare. Një listë e bankave të ndryshme është në dispozicion për lehtësinë tuaj. Isshtë e mundur të transferoheni përmes IBAN / SEPA nëse jetoni në Evropë. Përndryshe, SWIFT do të funksionojë gjithashtu, duke zgjatur nga 3 deri në 5 ditë.
Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Dokumentet origjinale të kompanisë suaj do të dërgohen në adresën tuaj të dhënë përmes postës (DHL / TNT / FedEx). Hapja e llogarisë bankare, zyra e shërbimit, licenca ose aplikimi i markës tregtare mund të përmbushen më pas në këtë kohë.
 • Mund të duhen 2 deri në 5 ditë pune për të dorëzuar kompletin e kompanisë pasi të jetë përfshirë kompania juaj.
 • Pas lëshimit të Certifikatës së Incorporation, kompania juaj është e gatshme të bëjë biznes në të gjithë botën!
Krijoni kompani në Labuan

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US