Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Zyrat e Shërbimit në Labuan | Zgjero biznesin tënd

Tarifat e Zyrës së Shërbimit të Labuan

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Kosto konkurruese
  • Asnjë kosto e fshehur
  • Fokusi i shërbimit ndaj klientit
  • Mbështetni rritjen e biznesit tuaj
  • Shmangni kostot e konfigurimit dhe problemet e menaxhimit

Zyra jonë e Shërbimeve Labuan mund të ndihmojë në përmirësimin e imazhit të Kompanisë suaj Labuan dhe gjithashtu t'ju mbështesë në menaxhimin e biznesit edhe kur jeni duke punuar nga shtëpia.

Me Zyrën e Shërbimit në Labuan, Kompania juaj Labuan mund të marrë përfitimet si më poshtë:

Çdo postë ose korrier do të merret në emër të kompanisë tuaj Labuan dhe ju do të njoftoheni automatikisht për postën. Pastaj, do të na konfirmoni me opsionet e mëposhtme:

  1. Bëni që posta të hapet dhe përmbajtja e saj të skanohet me e-mail për ju
  2. Bëni që posta të dërgohet në çdo adresë ndërkombëtare për kërkesën tuaj

Përveç kësaj, do të sigurohet një numër i dedikuar i telefonit. Thirrjet do të merren nga sekretarët tanë profesionistë në emër të Kompanisë suaj Labuan, dhe më pas mesazhi do t'ju përcillet përmes postës elektronike.

Dhe Kompania juaj Labuan do të kishte gjithashtu një linjë të përbashkët faksi për t'u përdorur. Çdo faks do t'ju transmetohet automatikisht.

Ju mund të merrni lehtësisht një Zyrë të Shërbimeve në Labuan me disa hapa. Pra, le të fillojmë tani!

Orari i tarifave

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë
Krijoni kompani në Labuan

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US