Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Saint Kitts and Nevis Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Saint Kitts dhe Nevis

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Saint Kitts and Nevis Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Saint Kitts dhe Nevis

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për përfshirjen e një kompanie në Nevis
 • Kopje e noterizuar e një pasaporte të vlefshme dhe Patentë Shoferit.
 • Letër referimi bankare ku thuhet se aplikanti mban një llogari personale të kënaqshme për të paktën një vit. Letra duhet të datohet brenda 6 muajve të fundit.
 • Një letër referimi profesionale lëshuar nga një Avokat ose Kontabilist Letra duhet të tregojë që Avokati / Kontabilisti e njeh aplikantin për të paktën një vit. Letra duhet të datohet brenda 6 muajve të fundit)
 • Prova e adresës - një kopje e noterizuar ose një faturë origjinale e shërbimeve (jo më shumë se 6 muaj të vjetra)

Tarifat e shërbimit të formimit të kompanisë Nevis

Nga

1000 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 4 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Kompania Saint Kitts dhe Nevis e pranuar nga OCBC Singapore, EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius, ..
 • Sistem bankar i sofistikuar me një gamë të gjerë të bankave ndërkombëtare të vendosura në Nevis.
 • Sektori bankar Saint Kitts dhe Nevis mund të përshkruhet si i dobët. Shumica e kompanive dhe besimeve të krijuara në bankën Saint Kitts dhe Nevis diku tjetër.

Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Nevis për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Ne jemi në gjendje të ofrojmë konfidencialitet të plotë me Drejtorin tonë të Emëruar dhe aksionarët e emëruar Shërbimet. Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Bëni biznesin tuaj të duket më i madh dhe më profesional me planet tona të Zyrës së Shërbimeve.
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Zyrë e përballueshme për hapësirë bashkëpunimi
 • E arritshme për sallën e dedikuar të takimeve
 • Shërbime efektive të përcjelljes së postës
 • Një transferim lokal i telefonit drejtpërdrejt në numrin tuaj personal
 • Ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve për kompaninë Panama në Hong Kong, MB, Singapor, etj ...

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Flukse artizanale pagese të patëmetë
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)

Kompania e Hapur në Saint Kitts dhe Nevis me karakteristikat kryesore

Korporata e Biznesit Nevis (NBCO)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit NBCO / IBC
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 5
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 0
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 100,000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,000.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 550.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 900.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 550.00

Me përgjegjësi të kufizuar (LLC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit SH.PK
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 5
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 100,000 USD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,000.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 500.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 900.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 500.00

Fusha e Shërbimeve

Nevis Business Corporation (NBCO)

 

Limited Liability Company (LLC)

 

Formularët e Kompania e Hapur në Saint Kitts dhe Nevis

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis LLC
PDF | 807.98 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:10 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për kompaninë Saint Kitts dhe Nevis LLC

Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis LLC Shkarko
Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis NBCO
PDF | 807.16 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:10 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për ndërmarrjen Saint Kitts dhe Nevis

Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis NBCO Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania e Hapur në Saint Kitts dhe Nevis Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US