Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria Online e Tregtarëve të Saint Kitts dhe Nevis | Nga 99 dollarë amerikanë

Tarifat e llogarisë tregtare Nevis

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Mundësi të ndryshme të llogarive bankare
 • Një gamë e gjerë e lehtësirave bankare lejojnë klientët të kenë akses në paratë e tyre lehtësisht
 • Nuk ka ndonjë kërkesë minimale për kapital.
 • Nuk ka asnjë tarifë për aplikimin për rishikim.
 • Një llogari bankare mund të procedohet në distancë

Kompanitë me bazë në Nevis kanë shumë përfitime që janë të jashtëzakonshme në krahasim me juridiksionin tjetër në breg:

Në përputhje me përfitimet e tilla Nevis siguron një sistem të sofistikuar bankar me një gamë të gjerë të bankave ndërkombëtare të vendosura në Nevis por Aplikimi Tregtar me Bankat nuk është i disponueshëm në këtë Juridiksion

Kjo është arsyeja pse ka më pak mundësi për të regjistruar një llogari tregtare. OneIBC është i nderuar të kujdeset dhe fuqizojë bizneset Nevis për t'u bashkuar dhe lulëzuar në ditët e sotme me ndryshim të shpejtë të Ekonomisë Ndërkombëtare me Llogarinë e Tregtare të besueshme nga organizatat ndërkombëtare: Kompanitë Nevis marrin shkallë të lartë të suksesshme të Hapjes së Llogarisë Tregtare PayCEC, vijimet janë Paypal, Firstdata.

Karakteristikë e llogarisë tregtare në Nevis

Rritni biznesin tuaj

Vendimet më të shpejta të biznesit në një mënyrë të sigurt janë një domosdoshmëri për të ecur me ritmin e shpejtë të industrisë botërore me pakicë. Kështu që PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni lehtësisht llogarinë tuaj Nevis brenda më pak se 5 minutash.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Mbështetja Teknike është gjithmonë në dispozicion.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar në internet Formularin Aktiv të Nevis.
 • Korporata e Pagesave Botërore do të bazohet në informacionin për të mbështetur kompaninë tuaj me bazë në Singapor.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Vetëm disa hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë bankare të kompanisë suaj brenda pak ditësh.
  • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijoni kompani në Nevis

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US