Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Saint Kitts dhe Nevis

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Kompania Saint Kitts dhe Nevis e pranuar nga OCBC Singapore, EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius, ..
 • Sistem bankar i sofistikuar me një gamë të gjerë të bankave ndërkombëtare të vendosura në Nevis.
 • Sektori bankar Saint Kitts dhe Nevis mund të përshkruhet si i dobët. Shumica e kompanive dhe besimeve të krijuara në bankën Saint Kitts dhe Nevis diku tjetër.

Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Nevis për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Ne jemi në gjendje të ofrojmë konfidencialitet të plotë me Drejtorin tonë të Emëruar dhe aksionarët e emëruar Shërbimet. Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Bëni biznesin tuaj të duket më i madh dhe më profesional me planet tona të Zyrës së Shërbimeve.
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Zyrë e përballueshme për hapësirë bashkëpunimi
 • E arritshme për sallën e dedikuar të takimeve
 • Shërbime efektive të përcjelljes së postës
 • Një transferim lokal i telefonit drejtpërdrejt në numrin tuaj personal
 • Ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve për kompaninë Panama në Hong Kong, MB, Singapor, etj ...

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit
 • Flukse artizanale pagese të patëmetë
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US