Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni Llogari Bankare në det të hapur në St Kitts dhe Nevis | Nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare St Kitts dhe Nevis

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Mundësi të ndryshme të llogarive bankare
  • Një gamë e gjerë e lehtësirave bankare lejojnë klientët të kenë akses në paratë e tyre lehtësisht
  • Nuk ka ndonjë kërkesë minimale për kapital.
  • Nuk ka asnjë tarifë për aplikimin për rishikim.
  • Një llogari bankare mund të procedohet në distancë

Kompania Nevis dhe llogaria bankare Nevis:

Nevis është një ishull i vendosur në Detin Karaibe që përfshin një pjesë të Federatës së Saint Kitts dhe Nevis. Një kompani me përgjegjësi të kufizuar kombinon shumë nga avantazhet e mbrojtjes së proceseve gjyqësore të një korporate me dispozitat për mbrojtjen e aseteve të një shoqërie të kufizuar në një mjet të vetëm ligjor. Nëse jeni duke kërkuar një metodë me kosto të efektshme për të mbrojtur pasuritë tuaja, si dhe për të fituar privatësinë financiare, kompania Nevis dhe llogaria bankare në det të hapur është zgjidhja më e mirë për ju. Ekzistojnë 2 forma të kompanisë Nevis, LLC vs Corporation. Për fat të mirë, ne mund t'ju ndihmojmë llogarinë bankare me të dy format. Me sa duket LLC është më e popullarizuara në të cilën tatohet si një partneritet, sesa si një korporatë për shkak të fleksibilitetit të saj të favorshëm për mënyrën e automjeteve të shkëlqyera për strukturimin e sipërmarrjes së përbashkët dhe mbrojtjes së aseteve të besimit.

Karakteristikat kryesore të bankave në Saint Kitts dhe Nevis

Krijoni kompani në Nevis

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US